Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak olyan srácok akiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan srácok akiket nem zavarna ha a barátnőjük időnként csajjal is lefekszik?

Figyelt kérdés
Sajnos időnként előjön hogy lánnyal is szeretnék lenn.23/l
2018. máj. 2. 09:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%

is-is, attól függ hogyan és kivel.

ha tudom, hogy nagyon van benne egy biszex vonal és néha egyszerűen csak kívánja a női testet, a szexet, akkor el tudnám fogadni, főleg ha ezt nyíltan felvállalná, tudnám, hogy mit csinál, nem titkolózna.

másik eset, ha csakis a "Veronikával" akar lefeküdni, azt is titokban, titkos kapcsolatban, akkor persze ez full megcsalás.

2018. máj. 2. 11:53
 12/31 anonim ***** válasza:
80%

Volt biszex csajom, megengedtem neki, nem zavart. Szex közben mindig részletesen beszámolt arról hogy mit műveltek egymással, nagyon izgató volt.

Amúgy nem minden biszex csak pasis, az enyém az izig-vérig nő volt.

2018. máj. 2. 12:03
 13/31 anonim ***** válasza:
37%
12. A nőiséget arra értem, hogy ahogy nem látod férfiasnak azt, akinek farok van a szájában férfiként, úgy nem nőies az, akinek punci a száján nőként.
2018. máj. 2. 12:26
 14/31 anonim ***** válasza:
64%
#13 A közvélemény szemében-akáremnnyire képmutató dolog is- a biszex nő ugyanúgy lehet nőies, a biszex férfi nem marad férfias. Az egy dolog hogy te nem teszel különbséget, a többség szerint ez akkor sem így van.
2018. máj. 2. 12:37
 15/31 anonim ***** válasza:
73%

Talán mert én nem vagyok képmutató.

Nincs különbség ha a férfi vagy ha a nő csinál valamit. Akár a megcsalás, akár a párja verése, akár a a szexuális dolgai bármi mással kapcsolatban. Nem kell feltétlen diszkriminatívnak lenni a férfiak ellenében a nők javára.

De ha az ésszerű kívülről megfigyelést választja valaki a csordában menetel helyett, tényleg nincs különbség.

És így nincs semmi nőies abban ha mást kinyal , ahogy semmi férfias ha egy férfi bekapja más pasiét.

2018. máj. 2. 12:42
 16/31 anonim ***** válasza:
55%

Előző:

Dehogy nincs különbség! Marha nagy különbség van.

Vannak nőies és vannak férfias dolgok.

Ha egy nő gyengéd egy násik nőhöz az nőies. Ha egy pasi gyengéd a másikhoz az b uzis.

Ha egy férfi megüt egy nőt akkor az elítélendő mert a gyengébbet bántja, mért nem a saját súlycsoporjában bunyózik. Ha egy nő megüt egy férfit akkor az a férfi meg is lrdemli mert tutyi-mutyi.

2018. máj. 2. 12:50
 17/31 anonim ***** válasza:
68%

16. Ezt a baromságot te sem gondolhatod komolyan. Miért lenne a gyengédség nőies vagy b*zis? Ez egy alapvető emberi tulajdonság.

Ne csodálkozzunk, ha annyi bunkó járkál az utcán, ha ilyen hülyeségeket állítunk.

És mégis mitől elfogadott, ha egy nő megüt egy férfit?

Ugyanolyan gáz, mintha megütne bárkit ok nélkül.

Miért kell ezt az elk*rt világnézetet propagálni?

2018. máj. 2. 13:51
 18/31 anonim ***** válasza:
88%

Én szoktam lányokkal lenni, a kedvesem tud róluk és rendben van ezzel.

20/L

2018. máj. 2. 15:42
 19/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem azt mondta hogy ha a nők indokolatlanul pofozgatnak akkor az rendben van. Sőt azt se bátorítom hogy úgy üssenek meg mást hogy jó okuk volt rá. De az ha egy férfi üt meg egy nőt, az semmilyen helyzetben nem indokolt mégha megérdemelné a csaj akkor se. Egy pasi ne használja fel az erőfölényét mert az undorító. Milyen férfi az ilyen?

A másiknál, hogy egy férfi nem lehet gyengéd egy másik férfival, ott se a szélsőségekre kell gondolni. De amíg két lanynál teljesen mindennapi látvány hogy ölelgetik, puszilgatják, simogatják egymást, csak barátilag addig ha két pasi csinálná ugyanezt furán néznének rájuk. Vagy te láttál már két havert akik puszit adnak a másiknak miután elköszönnek egymástól? Mert én fiuktól ilyen helyzetbe max kézfogást látok.

És igen sajnos az általános megítélés szerint két lány ( de ők is csak ha jól néznek ki) egy férfiak által irányított világban szexi együtt,és ők a nőiességükből se veszítenek, két pasi meg undorító látvány. Tisztelet a kivételnek. ( Ez nem saját vélemény amúgy, én nem vagyok homofób de ez van az emberek többsége szerint.)

2018. máj. 2. 15:49
 20/31 anonim ***** válasza:
70%
Férfiként írom, hogy ez a biszex barátnős dolog jó is, meg "fura". Amikor úgy nézett ki, hogy összejövünk, akkor mondta el, hogy őt a lányok is érdeklik, és van akivel túl közeliben van néha. Itt jött egy kisebb vita, mert úgy gondoltam, hogy akkor velem nem jár, csak szimplán szeretők leszünk. Végül abban maradtunk, hogy járunk, de neki testi kapcsolatra nő is kell, de azon viszont fennakad, ha én más nőhöz piszkálok rajta kívül...itt megint vita jött. Ennek ellenére együtt voltunk egy bő 4 évet.
2018. máj. 2. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!