Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, el tudnátok fogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, el tudnátok fogadni ha a páratok crossdressingelne (időnként női ruhákat venne fel fiúként)?

Figyelt kérdés
Persze nem utcára, hanem igazából csak a 4 fal között. A saját testével meg van elégedve, és nincsenek transszexuális vágyai, csak néha női ruhákkal "változik át". 21/F

2016. febr. 2. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
én nem örülnék, ha ilyet látnék...inkább csak akkor csinálja, ha nem látom.
2016. febr. 2. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
19%

Teljesen kiborulnék tőle.

25 N

2016. febr. 2. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:
És ezt biszexuálisként mondjátok?
2016. febr. 2. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
2016. febr. 3. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Azt gondoltam, hogy vállalható, de aztán szakítás lett a vége, mert szexuálisan ez gond volt. Vagyis csak akkor bírt felszabadultan szexelni, ha női cuccot vett fel.
2016. febr. 3. 16:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Kár,hogy ilyenek is vannak, és ezért az emberek előítéletesek, mert én 2,5 évig voltam kapcsolatban és ez abszolút nem volt probléma.. Mármint kerültem női ruhával az ágyba, de ugyanolyan felszabadult voltam vele mint nélküle..
2016. febr. 3. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Nekem nagyon tetszik, ha valaki androgün típus, tehát, ba nőies fiú, ilyenkor az is, ha női ruhában van es sminkben. De ha egy férfias valaki húz női cuccot, kiåbrándító. Ne haragudj.
2016. febr. 10. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapból lányos, akkor nekem tetszik. Szeretnék egy aranyos fiút beöltöztetni lánynak.
2017. máj. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!