Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtők egy hete köhögne (időnként hőemelkedéssel) és fáradt, kimerült lenne tennétek megjegyzést arra hogy nincs szex?
Figyelt kérdés
Olyan megjegyzést :"csak feküdnőd kell, miben fáradsz ki"2016. jan. 15. 22:56
1/29 anonim válasza:
eszembe nem jutna megjegyzést tennim ha beteg akkor ki kell magát pihennie
3/29 anonim válasza:
Dehogy! Pontosan tudom, hogy milyen az, amikor a betegségedre és az ebből következő kevés közös programok alacsony számára hivatkozva csalnak meg és szakítanak veled. Mondjuk az mellékes, hogy később kiderül, hogy mono volt, és a partneről kaptad el... De mindegy. :D
A lényeg, hogy nem.
5/29 A kérdező kommentje:
Köhögök nagyon, egy hete visszatérő hőemelkedésem van (37.0-37.3) ami szerinte nem sok. Ezek mellett ki vagyok fáradva, nincs erőm semmihez.
Ilyen megjegyzéseket hallgatok " éhesen hagysz", "mikor jösz át", "csak feküdnőd kell".
Ez az egész helyzet 2 hete tart vagy 2.5 hete de nincs erőm egyszerűen.
2016. jan. 15. 23:02
6/29 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok önző és bunkó. ha valaki beteg, kimerült, akkor nem fogom ilyenekkel traktálni. Inkább odabújok mellé és ölelgetem, simogatom. Elég baja van olyankor, nemhogy magamra haragítsam.
7/29 anonim válasza:
Egyrészt jobbulást! Másrészt haljon éhen :D De komolyan ekkora paraszt minek akar enni? Inkább neki kéne csinálnia Neked kaját vagy teát vagy tudom is én, de nehogymár még Te szolgáld ki "minden értelemben"
8/29 A kérdező kommentje:
Pontatlanul fogalmaztam. Egy hete köhögök de szex nem volt 2 hete kb. Utolsó előtti alkalommal megszedültem a kimerültségtől.
2016. jan. 15. 23:03
9/29 anonim válasza:
Édes Istenem! Hagyd ott azt a barmot.
25F
10/29 A kérdező kommentje:
Jahh. Éhes vagyok átvitt értelemben = szexuálisan éhes.
2016. jan. 15. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!