Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan srácok akiket nem zavarna ha a barátnőjük időnként csajjal is lefekszik?
Furcsa dolog, nem is értem magamat, de ha nagyon belegondolok, akkor sokkal, de sokkal kevésbé zavarna, ha lánnyal feküdne össze, mintha egy másik férfival. Ettől még persze megcsalás, ami fájna.
Viszont: ha nyíltan történne a dolog úgy, hogy előtte mindent megbeszélünk, és tisztázzuk a "szabályokat", szerintem megengedném neki, hogy kipróbálja a dolgot, ha tényleg nagyon vágyik erre. De csak így lennék hajlandó elfogadni - ha titokban csinálná, és hazudna róla, azt már nem tudnám megbocsátani.
Csak akkor, ha:
- szexen kívül másról nem lenne köztük szó
- én is lefekhetnék ugyanazzal a lánnyal, ha kedvem tartja
Én nem jönnék össze biszex csajjal. Ezért is, meg azért is, mert eleve undorító számomra ha egy nő nem teljesen nő.
Lehet panaszkodni, de nem nőies puncit nyalni.
Még annyira sem, mint egy bakancsos, rövid hajú, fiú ruhákat hordó nő. Mert lehet hogy ő kinézetében férfias, de lelkiségében nő.
A legegyszerűbb meghagyni azt, hogy én vagyok a férfi, aki nem sminkeli magát, nem dugatja magát pasikkal. A nő pedig nem szexel nőkkel és nem kezd el betonozni.
Mellesleg kíváncsi lennék, a 7. ugyanígy félre dugásnál ha a másik fél nem nő, de élvezett vele a párja, vagyis megcsalta a lehető legnagyobb mértékben, ugyanígy birtoklás mániásnak hívna másokat, vagy benne is előkerülne ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!