Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatobb a közös hoki? Heterok is csinálják?
Hetero havarok is csinálják, hogy közösen vagy egymásnak verik? Pl Koliba? Zuhanyzóban?
Még nem probáltam, nem rontaná el a barátságunk?
18/F Bi Miskolc✌
Engem is izgat a közös hokizás! Kb 12 évesen volt benne részem először és onnantól kezdve több haverral, osztálytárssal és unokaöcsémmel is.
Szerintem sem full hetero aki ilyenben részt vesz. Volt olyan aki visszautasított, na Ő biztosan hetero volt. Aki belemegy, abban van biszex hajlam. Csak ezt nem könnyű még saját magunknak sem bevallani.
Barátságot megronthatja, tapasztaltam sajnos. Inkább kimondottan e-célból ismerkedj olyannal aki ugyanerre vágyik, mert kissé kellemetlen ha egy jó barátodnak feldobod a labdát és elutasít! Többé nem lesztek jó barátok és az is lehet hogy elmondja valakinek ami neked gáz lehet.
Egyébként meg én úgy gondolom hogy nincs semmi rossz benne ha mindkét fél akarja, csak rájuk tartozik és senki nem tudja meg. Rosszabb elfojtani a vágyakat mint kiélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!