Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatobb a közös hoki? Heterok is csinálják?
Hetero havarok is csinálják, hogy közösen vagy egymásnak verik? Pl Koliba? Zuhanyzóban?
Még nem probáltam, nem rontaná el a barátságunk?
18/F Bi Miskolc✌
Az én sulimban is rendszeres volt, együtt vertük, akár többen is.
Haverokkal pedig rendszeres volt. Nincs ebben semmi különös, rengetegen csinálják.
20/F
Hogy elrontaná-e a kapcsolatodat, ha hetero haverral kipróbálnád? Az attól függ. Van rá esély. De hát beszéljétek meg! Ha nem vagytok olyan kapcsolatban, hogy erről nyíltan és feszengés nélkül tudjatok beszélni, akkor inkább ne erőltesd!
Meleg srácként van egy hetero fiú haverom, aki egyszer kíváncsiságból belement volna, hogy közösüljünk. Gondolkodás nélkül visszatusítottam, mert tudom, hogy nem tudnék tovább barátként tekinteni rá, ha megtettük volna.
Szerintem ha 1-2x kiprobalsz ilyesmit nem leszel tole meleg. Mi legjobb baratommal egy buli utan elegge euforikus allapotba kivertuk egymasnak sot majdnem tobb is volt aztan masnap csak nevettunk rajta.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!