Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Izgatobb a közös hoki? Heterok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgatobb a közös hoki? Heterok is csinálják?

Figyelt kérdés

Hetero havarok is csinálják, hogy közösen vagy egymásnak verik? Pl Koliba? Zuhanyzóban?

Még nem probáltam, nem rontaná el a barátságunk?

18/F Bi Miskolc✌

2018. márc. 29. 15:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
61%

Az én sulimban is rendszeres volt, együtt vertük, akár többen is.

Haverokkal pedig rendszeres volt. Nincs ebben semmi különös, rengetegen csinálják.

20/F

2018. ápr. 8. 19:26
 22/34 Thillmin ***** válasza:
69%
Egészen biztos vagyok benne, hogy heterok is csinálják. Nyilván nem találják ezt erotikusnak, szexuálisan izgatónak, de van rá más okuk, hogy együtt maszturbáljanak. Lehet ez egyszerű kíváncsiság, közös élmény keresése, önmaguk tesztelése, bizalompróba stb. stb...
2018. ápr. 13. 12:52
 23/34 Thillmin ***** válasza:
78%

Hogy elrontaná-e a kapcsolatodat, ha hetero haverral kipróbálnád? Az attól függ. Van rá esély. De hát beszéljétek meg! Ha nem vagytok olyan kapcsolatban, hogy erről nyíltan és feszengés nélkül tudjatok beszélni, akkor inkább ne erőltesd!

Meleg srácként van egy hetero fiú haverom, aki egyszer kíváncsiságból belement volna, hogy közösüljünk. Gondolkodás nélkül visszatusítottam, mert tudom, hogy nem tudnék tovább barátként tekinteni rá, ha megtettük volna.

2018. ápr. 13. 13:03
 24/34 anonim ***** válasza:
56%
Engem érdekelne valami ilyesmi:)
2018. ápr. 14. 18:10
 25/34 anonim ***** válasza:
56%
Érdekes lenne valami ilyesmit kipróbálni.
2018. ápr. 14. 18:35
 26/34 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem ha 1-2x kiprobalsz ilyesmit nem leszel tole meleg. Mi legjobb baratommal egy buli utan elegge euforikus allapotba kivertuk egymasnak sot majdnem tobb is volt aztan masnap csak nevettunk rajta.

16/f

2018. ápr. 14. 18:37
 27/34 anonim ***** válasza:
75%
Nem leszel tőle meleg ilyen alapból nincs hogy valaki meleg lesz ha azelőtt nem volt. De hetero sem maradsz hanem ha ez nem taszít akkor biszex vagy, voltál, leszel akárhogy is szépíted.
2018. ápr. 14. 19:00
 28/34 anonim ***** válasza:
70%
Én szívese kipróbálnám.
2018. ápr. 14. 19:28
 29/34 anonim ***** válasza:
65%
14-17 évesen sokat csináltuk heteróként. Persze mindenki a sajátját. Általában biciklizés közben megálltunk, egy kukoricásban pisálni, és pár lépésre egymástól gyorsan elvégeztük a hokizást is. Jókat röhögtünk rajta, aztán tekertünk tovább. Később már nem csináltunk ilyent.
2018. aug. 30. 00:50
 30/34 anonim ***** válasza:
42%
Az agyunknak, szemünknek, nem mindegy hogy kivel szexelünk, de ha becsukod a szemed, mindegy hogy férfi, nő, vagy egy majom cummant le!
2018. szept. 2. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!