Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Elmenjek sz-pni?
Figyelt kérdés
Szeretek szopni. Egy idős (53 éves) férfi azt ajánlotta, hogy találkozzunk egy szexmoziban és egy privát kabinban le-cumizhatom őt.2018. márc. 28. 19:15
12/15 anonim válasza:
Nem tud válaszolni, épp furulyázik !
De miért kérdez ilyet, mikor azzal kezdi : "Szeretek szopni !" Akkor hajrá !
Jöhetnél hozzám is !
13/15 anonim válasza:
Húszon évesen többször oráloztam 50+-ban levő pasikkal. Volt, hogy kölcsönös volt, de előfordult az egyirányú is. Engem igazából soha nem a partner életkora érdekel, hanem a megjelenése, a személyisége.
Megjegyzem, a legtöbb pasi, akivel együtt voltam, alkalmi ismerettség volt.
15/15 anonim válasza:
Engem is leszophatna valaki :D 27, Szabolcs megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!