Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Elmenjek sz-pni?
Figyelt kérdés
Szeretek szopni. Egy idős (53 éves) férfi azt ajánlotta, hogy találkozzunk egy szexmoziban és egy privát kabinban le-cumizhatom őt.2018. márc. 28. 19:15
1/15 anonim válasza:
Én nem javasolnám. Nem tudom mások hogy vannak vele, de én nem szívesen mennék el egy ismeretlen pasihoz. Ki tudja mi az igazi szándéka.
3/15 anonim válasza:
Ne csináld. Vén b*zitól csak valami betegséget kapsz el!
4/15 anonim válasza:
#2 hogy lenne már lány. Tök egyértelmű hogy csak egy pasi gondolkodhat ilyenen. Plusz a kategória.
5/15 anonim válasza:
az attól függ mennyi pénzt kínál, na meg hogy a szádba élvezhet e vagy zsepibe.
6/15 A kérdező kommentje:
Igen, fiú vagyok.
Köszi az eddigi válaszokat.
De a beszélgetés eddig nagyon jó volt vele.
Azért szexmozi, mert az semleges hely.
2018. márc. 28. 20:30
7/15 anonim válasza:
Én pont, hogy egy vadidegent szeretnék leszopni anonim módon. Vagyis inkább, hogy szétdugja a torkom.
Hetero vagyok, ezért fontos a diszkréció és anonimitás, de nagyon izgat, hogy egy nagytestű 150 kilós férfi ráhúzza a fejem a farkára és szétdugja a torkomat a gyomromig élvezve lenyeletve.
8/15 Noren1989 válasza:
Induljál szépen...10re beszéltük, nem?
9/15 anonim válasza:
#7 te minimum biszex vagy hetero semmiképp.
10/15 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, elmegyek :)
2018. márc. 29. 05:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!