Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha csak a szexet nézzük akkor fiúnak vagy lánynak jobb lenni? És miért gondoljátok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 22. 14:23
11/12 anonim válasza:
" de a nőknek még az orgazmust is tanulni kell. "
Pontosabban a pasiknak kéne tanulni hogy jutassák a nőt orgazmushoz. Magamnak megy, nem kell tanulni, a pasik akik sokszor egyszerűen bénák hozzá vagy csak magukkal törődnek, ezt már sok mindenkitől hallottam.
12/12 anonim válasza:
A legtöbb nőnél az orgazmuskészség nem jön magától, hanem a maszturbálás során alakítják ki.
Nekem nem kellett különösebben tanulnom, hogy hogyan jutassam a párom orgazmushoz. Jött magától, ösztönösen. Szerintem, ha a férfi kicsit is figyel a nőre, akkor ez nem okozhat gondot. Nyilván mások vagyunk, így nem lehet általánosítani. Ezek csak az én tapasztalataim, nézőpontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!