Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha csak a szexet nézzük akkor fiúnak vagy lánynak jobb lenni? És miért gondoljátok?
Természetesen nőnek jobb lenni.
Nem kell attól félni túl korán elélvezünk :D és többször is megy egy aktus alatt. :)
És ha mozgunk is közben kevésbé munkás némelyik póz :D
"Határozottan nőnek lenni jobb!! Ha nő vagy minden újjadra 10 pasi jut,ha kedved van hozzá.Ha pasi vagy mind a 10 újjadra talán 1 lány jut jobb esetben."
Igen de ez azért van mert a nőknek 10 pasiból egy jön be, a pasiknak meg 10 nőből 9. Azt hallottam hogy a nők a férfiak nagy részét átlagon alulinak tartja.
Szerintem döntetlen. Férfiként nem leszel terhes, nem jár fájdalommal, könnyebben elmentek míg a nők nagyrésze nem is tud elmenni, csak ha a csiklóját is izgatják és sokszor megjátsszák de a nők orgazmusa intenzívebb és képesek a többszöri orgazmusra.
Fiúnak lenni jobb, mert könnyebben és gyorsabban eljutnak az orgazmusig és szinte egyiknek sem fájdalmas a közösülés, mivel általában ők a behatoló fél. A lányok, akiket ismerek, majdnem mindegyik csak színleli, hogy jó neki a szex, mert a párjukat nem akarják elkeseríteni. A valóság az, hogy a legtöbb szinte soha nem él meg orgazmust, csak színlelik. És sokaknak fájdalmas a szex. Szóval nem elég, hogy nem élvezik, még kifejezetten rossz is együtt lenni a párjukkal. Mégis tettetik hogy milyen jó, mert félek hogy elveszítenék a pasit, ha megmondanák az igazat.
32/N
Én elégedett vagyok a helyzetemmel férfiként. Igaz sok dolgot meg kell tanulni ahhoz, hogy jó szeretők legyünk de a nőknek még az orgazmust is tanulni kell.
Szerintem elegendő tapasztalattal és megfelelő partnerrel nincsenek nagy különbségek. Egyformán jó a férfinak és a nőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!