Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak fiúk ismerkedni velem?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, eddig csak lánnyal voltam együtt, de kíváncsi vagyok, hogy milyen egy fiúval. Ha egy meleg vagy biszex fiúnak eddig ezt elmondtam, az visszautasította. Mit tegyek?2018. márc. 14. 20:18
11/16 A kérdező kommentje:
mint én nagyjából: átlagos vagy sportos külső, nagyjából ennyi
2018. márc. 14. 20:35
12/16 anonim válasza:
Nem ajtóstól rohannál a házba, hanem hagynád, hogy valamilyen szintű vonzódás kialakuljon, könnyebb lenne a helyzeted, és akkor még szex is lehet az ismerkedésből.
Persze lehet csak a szexre hajtani, vannak jó páran, akik nem akarnak kapcsolatot, csak szexet, de Neked eddig nem volt szerencséd, hogy ilyent találj. Ne add fel, idővel sikerül!
13/16 kovpet válasza:
Nem hiszem, hogy fiatalként nem találsz senkit.
Valamit nem jól csinálsz.
Pontosan mi az az álláspont, amit kifejtesz? :)
14/16 anonim válasza:
Én nem zárnám ki, csak ne utáljon meg ha mégse jön be neki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!