Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak fiúk ismerkedni velem?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, eddig csak lánnyal voltam együtt, de kíváncsi vagyok, hogy milyen egy fiúval. Ha egy meleg vagy biszex fiúnak eddig ezt elmondtam, az visszautasította. Mit tegyek?2018. márc. 14. 20:18
1/16 anonim válasza:
ismerkedj több mindenkivel.biztosan találsz egy olyat aki nem utasít el ne addfel
2/16 A kérdező kommentje:
Eddig nagyjából 25 utasított vissza... :(
2018. márc. 14. 20:23
4/16 A kérdező kommentje:
Külsővel semmi bajuk nem volt, csak amikor elmondtam az álláspontomat, akkor gondolták meg magukat.
2018. márc. 14. 20:27
5/16 anonim válasza:
Szia.Szerintem az a baj hogy elmondod hogy mit akarsz.Csak ismerkedj és majd lesz belőle valami.Se làny se fiú nem akar kìsérleti nyúl lenni.
6/16 anonim válasza:
Mielőtt elmondod az álláspontod előtte ismerkedj meg közelebről az adott személlyel hisz lehet hetero fiukat fogtaal ki
7/16 anonim válasza:
Hogy nézel ki? kép? vagy ird le az adottságaid.
8/16 A kérdező kommentje:
De bevallják, hogy melegek vagy biszexek, csak ők komoly kapcsolatot akarnak, egyéjszakásat már nem.
2018. márc. 14. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!