Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielrt itt akarnak a felrfiak ismerkedni? Ez az oldal nem arról szól. Nem könnyebb kimenni egy bárba es felszedni egy lanyt? Vagy ennyire nincs már önbizalma senkinek sem?
Nincs olyan szabály vagy törvény, hogy hol lehet vagy nem lehet ismerkedni.
Ergó a kérdésed marhaság... :D
Lehet... En csak feltettem h miért éppen it. Hisz annyi helyes lany/ferfi futkos az utcan.
Nem gondolom hogy egy bárban vagányabb... Csak ugy gondolom szemelyesen egyszerübb
Abban igazad van, hogy "egyszerűbb". Mármint a neten általában közbeszól a távolság. Főleg egy ilyen oldalon, mint a gyik, mert itt nem tudsz szűrni, mint egy társkeresőnél.
Szóval nyilván nem az ismerkedés az oldal profilja, de miért ne lehetne!?
2-es voltam
Szerintem leginkább azért, mert itt nyíltan mernek az emberek beszèlni egymással. Sokkal könnyebb ismeretlenül olyan témákba belemerülni, amit személyesen mondjuk nem mernének. És ha egyezik a stílusuk, akár kapcsolat is lehet, vagy egy kis kaland. A fő, hogy itt bátran megpróbálhatják ki élni vágyaikat ha találnak olyan nőt aki szintén ilyen dolgokra vágyik. :)
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!