Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mielrt itt akarnak a felrfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mielrt itt akarnak a felrfiak ismerkedni? Ez az oldal nem arról szól. Nem könnyebb kimenni egy bárba es felszedni egy lanyt? Vagy ennyire nincs már önbizalma senkinek sem?

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 12:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
10%
Nem csak a "felrfiak". Amúgy nem tudom, mi köze ehhez az önbizalomnak. Én nem ismerkedni járok ide, mégis több csajjal feküdtem már le innen az elmúlt pár évben. Zömében jó élmény volt, most hagytam volna ki, mert szerinted egy bárban vagányabb?
2016. jan. 19. 12:53
 2/18 anonim ***** válasza:
59%

Nincs olyan szabály vagy törvény, hogy hol lehet vagy nem lehet ismerkedni.

Ergó a kérdésed marhaság... :D

2016. jan. 19. 12:53
 3/18 A kérdező kommentje:

Lehet... En csak feltettem h miért éppen it. Hisz annyi helyes lany/ferfi futkos az utcan.

Nem gondolom hogy egy bárban vagányabb... Csak ugy gondolom szemelyesen egyszerübb

2016. jan. 19. 12:54
 4/18 anonim ***** válasza:
persze lehet bárban, és még száz egyéb helyen ismerkedni, de ha már itt egy oldal, ahol csinos tini csajokkal lehet ismerkedni és (alkalmanként) ágyra menni, akkor az miért megvetendő?
2016. jan. 19. 12:57
 5/18 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy "egyszerűbb". Mármint a neten általában közbeszól a távolság. Főleg egy ilyen oldalon, mint a gyik, mert itt nem tudsz szűrni, mint egy társkeresőnél.

Szóval nyilván nem az ismerkedés az oldal profilja, de miért ne lehetne!?

2-es voltam

2016. jan. 19. 12:58
 6/18 anonim ***** válasza:
3: Szerintem is egyszerűbb, de hát innen is hamar tovább lehet lépni, ha az ember akarja. Én inkább azt tapasztaltam, hogy pont a csajok szeretik ezt jobban, talán mert elmondhatnak/kérdezhetnek olyan dolgokat is, amit élőben, pláne rövid ismeretség után nem mernének.
2016. jan. 19. 13:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A durva az, hogy még engem is fel akartak itt szedni, pedig fiú vagyok! A bökkenő csak az, hogy egy másik fiú volt az illető. Vagy lehet hogy csak trollkodott, ki tudja....
2016. jan. 19. 13:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leginkább azért, mert itt nyíltan mernek az emberek beszèlni egymással. Sokkal könnyebb ismeretlenül olyan témákba belemerülni, amit személyesen mondjuk nem mernének. És ha egyezik a stílusuk, akár kapcsolat is lehet, vagy egy kis kaland. A fő, hogy itt bátran megpróbálhatják ki élni vágyaikat ha találnak olyan nőt aki szintén ilyen dolgokra vágyik. :)

L/21

2016. jan. 19. 13:06
 9/18 anonim ***** válasza:
Engenm is nagyon zavar,hogy bármit kérdezek,vagy válaszolok azonnal megrohamoznak az ismerkedni vágyók,de ami még ettől is jobban zavar,a képkéregetés. Azokat tiltani szoktam,mert utálom a nyálcsorgatókat!
2016. jan. 19. 13:30
 10/18 anonim ***** válasza:
szia #8 -as megy a pacsi !!!!!
2016. jan. 19. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!