Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mielrt itt akarnak a felrfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mielrt itt akarnak a felrfiak ismerkedni? Ez az oldal nem arról szól. Nem könnyebb kimenni egy bárba es felszedni egy lanyt? Vagy ennyire nincs már önbizalma senkinek sem?

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 12:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem valóban nincs önbizalmam, azért próbálkoznék itt..ráadásul nem is csak alkalmi kapcsolatok érdekelnek..

18/F

2016. jan. 19. 13:31
 12/18 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Nem is olyan egyszerű kérdés ez. Elég sok éve ismerkedem a netről, szóval van néhány éves tapasztalatom, amit most megosztanék…

A chat.hu –t, ami inkább simán beszélgetésre való lenne, azt szexpartner keresésre használják.

De a szexpartner keresőket meg fecsegésre. Azt elismerem, hogy a szexhez kell a bizalom. De amikor azt látom, hogy beszélgetésen túl nem igazán akarnak többet, akkor azt mondom, ezeket se arra használják, amire való…

Néhány éve láttam, egy dók filmet arról hogyan használják az angol tinik a netet. Ott, például ha nem vagy ott a megbeszélt találkán, másnap már közröhej tárgya vagy. Amit én, helyesnek tartok hisz így van egy nyomás, hogy légy ott ne verj át másokat. Régen is ez volt, hisz volt a fiatalkori szüleinken egy nyomás arra, hogy ismerkedj, kerülj kapcsolatba vagy vénlányként végzed.

Ma ez a kétféle nyomás teljesen megszűnt! Vagy legalábbis a nőknél már nincs ez az elvárás. Így azt hiszik, következmények nélkül tehetnek bármilyen oldalon bármit.

A férfiakon még van egyfajta nyomás, hogy légy összeszedett mind testben, mind anyagiiakban. Hisz aki nem egy kigyúrt állat azt manapság a nők kinevetik. Csak a kigyúrtakat keresik.

Röviden tehát: a mérleg egyik végén lehetetlen elvárások, a másikban tiszta káosz.

Hát csoda hogy senki nem igazodik ki ezen? Szerintem ezért ismerkednek itt, mert itt könnyebb, de láthatjátok a fentiekből, hogy itt sem könnyű

Sem itt sem, a valóságban.

2016. jan. 19. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Neten keresztul mert ne lehetne?
2016. jan. 19. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Itt dumáltam egy lánnyal aki totál rá volt feszülve, hogy a faceon írt e vagy sem a pasi, akit próbált felszedni de élőben még egy kis jelet sem mert neki adni, hogy bejön neki. Persze a srácnak meg fingja nem volt, hogy ez így mi.

De mikor mondtam, hogy lépjen élőben, személyesen jöttek a kifogások. Az a helyzet, hogy a mai srácok jobban mernek itt így ismerkedni. De már nekem is jobban ment mert ennek a generációnak az előfutára vagyok kb.

Valahol meg tudom érteni ha valaki inkább itt ismerkedik, de azt már kevésbé ha azt idővel nem tudja rendesen áttenni a valós létbe.

2016. jan. 19. 15:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért mert ez az oldal tele van életképtelen kretén debillel, akiknek annyi életük van, hogy feljönnek ide. Szociális életük meg nulla, a való életben valószínűleg meg sem tudnak szólalni .
2016. jan. 19. 18:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Én azért ismerkedtem itt, mert nem volt máshol lehetőségem. Fiú iskolába jártam, olyan hobbijaim vannak amit egyedül kell csinálni, hányingert kapok attól ami a szórakozóhelyeken folyik, nem vagyok kíváncsi a ri_ancokra. Itt lehet normálisan beszélgetni, van időd kicsit megismerni a másikat, aztán ha a netet tetszünk egymásnak akkor lehet élőben találkozni.

Itt leginkább az emberek hozzáállásával van a baj. A lúzer vénszüzek ráírnak minden válaszolóra, akinél csak egy kicsit is felmerül a gyanú, hogy egy nő. Képtelenek értelmesen kommunikálni, parasztok és azt hiszik, hogy a nőknek minden vágyuk, hogy nekik mutogassák magukat. Szánalmasak az ilyen emberek.

Ha normálisan csinálja az ember, akkor jó dolog. Én is itt ismertem meg a barátnőmet

2016. jan. 19. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert ez is egy plusz lehetőség, és sok érdekes személyiség fordul meg itt.
2016. márc. 15. 12:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Tudod ennek az oldalnak a 80% kamu :D túl sok ember van akinek csak itt van nagy szája.. élőben hozzád sem merne szólni...:D
2016. szept. 7. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!