Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves fiú vagyok. Eddig még fiúval nem volt semmi, de szoktam fantáziálni, hogy valakinek a farkát kényeztetem. Biszex vagyok? Vagy csak, ha megteszem és tetszik a dolog?
Nem feltétlenül vagy ettől biszex. A szexuális fantázia csak egy dolog, sokan fantáziálnak olyan dolgokról, amelyeket a valóságban soha nem tennének meg.
Tudnál szerelmes lenni fiúba is? Tudnál együtt élni, szexelni fiúval és lánnyal is? Ha igen, akkor biszex vagy. Ha nem, akkor szimplán kíváncsi.
Ugyanazen jár a búrám jó egy éve!
A csók már nem menne, de maga az orál részét kipróbálnám...
... talán oda vissza is (:
Nyilván szigorúan olyannal akit nem ismerek személyesen.
Kétlem, hogy utána képes lennék az illetővel újra beszélgetni, találkozni vagy akár csak ránézni, de nagyon hajt ez a kíváncsiság :D
Bár engem is aggaszt, hogy végén még megtetszik a helyzet -.-
24/F
Természetesen, csak ha megteszed, akkor vagy bi ! Most bi-kíváncsi.
De ha megteszed, az izgalom (az adrenalin) akkora lesz,mivel új,meg "tilos",hogy valószínű megtetszik, és akarod ismét !
Persze,csak ha megfelelő szimpátia, higiénia, és egyezés van a partnereddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!