Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok, vagy csak kíváncsi?
Figyelt kérdés
Eddig csak barátnőim voltak, de most 19 évesen már szívesen kipróbálnám fiúval is, persze fokozatosan a dolgokat, először csak kisebbeket, aztán ha tetszik a többit. Ez azt jelenti, hogy biszex vagyok, vagy ez normális, hogy srácként ilyet is kipróbálnék egyszer?#fiú #meleg #szex #homoszexualitás #ismerkedés #szexualitás #barát #randizás #biszexualitás #kiváncsiság
2018. jan. 13. 20:46
1/8 anonim válasza:
Biszex vagy, hányszor kell még elmondani hogy egy hetero nem kíváncsi ilyenekre? Biszex vagy, ennyi, nem nagy dolog, nem kel túlragozni.
2/8 anonim válasza:
A biszexség is teljesen normális dolog.
Valószínűleg biszex vagy. De, hogy a Kinsey skálán hova tartozol, azt valószínűleg még fel kell fedezned saját magad számára.
25/fiú/bi/Bp
3/8 anonim válasza:
Nézd! Olyan hogy kíváncsi hetero nincs. BISEX vagy. De nincs ezzel semmi baj. En is az vagyok. Na ės? Próbáld ki a dolgokat . Tetszeni fog! Hajrá!
4/8 anonim válasza:
Egyelőre nem mondanám, hogy biszex vagy, de a hajlam megvan benned. Hogy azt lehessen mondani, hogy biszex vagy, ahhoz ki kellene próbálnod ezt, azt egy másik fiúval, és utána továbbra is vágyni rá.
5/8 anonim válasza:
Kitalálom, december közepe óta érzel erre érzetet.
Lényeg, hogy csináld, tapasztalj.
6/8 anonim válasza:
kb ugyanigy vagyok.próbáljuk ki :D
7/8 anonim válasza:
Mintha magamat olvasnám. Ha pesti vagy és még komolyan gondolod, írj.
8/8 Király Péter 1 válasza:
Kíváncsi hetero: közli velem fiatal csinos pasi velem kezdene, elmondása szerint csak lányokkal volt.. 37 éves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!