Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben nehezen vallottam be magamnak, hogy biszex vagyok, de ma már nem is lennék más? 24/f
Szóval, az a helyzet, hogy kamaszkorom óta érdekelnek a srácok is, mindig kíváncsi voltam, hogy kinek mekkora, szőrös-e vagy sem, milyen gyakran recskázik stb, de ezt hosszú évekig elástam magamban és nem akartam ezekkel a gondolatokkal foglalkozni.
Aztán 1-1,5 éve végre bevallottam magamnak, hogy biszexuális vagyok. Annyi változás történt, hogy a szexualitásomban sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, nem feszülök rá dolgokra, egyszerűen elfogadtam magam olyannak amilyennek születtem. Nem akartam biszex lenni, viszont zöldszemű sem, de hát ha ezt adta a gép akkor nincs mit tenni. Nincs tagadás csak megélés.
A családomnak és barátaimnak nem áll szándékomban elmondani, mert ma biszexnek lenni vagy melegnek olyan mintha a vasárnapi szentmisén felrobbantanám a templomot, de úgy vagyok ezzel, hogy ez valójában az én magányügyem. Elvégre, honnan tudjam, hogy pl az apámnak fiatalkorában milyen kalandjai voltak, vagy a tesómnak milyen perverziói vannak. Nem tudhatom, de nem is kell, ez rájuk tartozik, nem rám.
Van olyan köztetek aki biszex és eleinte ódzkodott ellene, ma pedig megkedvelte, hogy ilyen?
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!