Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Legjobb fiú barátom megcsalta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb fiú barátom megcsalta a barátnőjét velem én is fiú vagyok. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
2éve a legjobb haverom sosem jött szoba nálunk a melegség, volt már hogy elöttem öltözött stb mégsem kivántam meg. Szombaton iszogattunk kettesben szülei nem voltak otthon aztán valahogy ugy alakult hogy lekapott én meg vissza csókoltam nyelves és hosszú csók volt aztán mikor mentem volna haza akkor viszont én kaptam le és az is elég hosszú csók volt erősen magához ölelet jól esett nagyon.(és nem ittunk sokat voltam már részegebb vele már). Most ez nekem teljesen fura helyzet és neki van barátnője 3hónapja nem tudom mit tegyek én nem akarok 3. kerék lenni de viszont most teljesen jozanul tudom hogy ez jól esett és akarom újra. Azota ugyan ugy beszélünk mint a dolog elött de azota nem láttam utolsó hét a suliba nekem is sok a dolgom de szombaton újra talizunk mit tegyek? hogy tisztázzam ezt vele? ezek után mi lesz a barátságunkkal? máshogy fogok rá nézzni...

2017. dec. 21. 15:05
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
54%

Ez full kamu! De jó kis sztori :P.

Várom a folytatást! :)

2017. dec. 24. 13:22
 32/49 A kérdező kommentje:
Nem kamu probáltam mindent ugy le írni ahogy történt és semmit sem kihagyni....
2017. dec. 24. 13:30
 33/49 anonim ***** válasza:
77%
Ez kamu xd
2017. dec. 24. 13:47
 34/49 A kérdező kommentje:
Nekem jó volt ez a lényeg ki mit hisz el az engem hidegen hagy.
2017. dec. 24. 13:49
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem tűnik teljesen kamunak a dolog, de nem értem, miért neten osztod meg a kis élményeid, miért nem keresel egy leszbi/biszex csajt, akit a lánybarátodnak fogadsz, és aki szívesen hallgatná a kis barátoddal való történéseidet, talán még be is szállna hozzátok. :)

21/f/biszex

2017. dec. 24. 17:49
 36/49 anonim ***** válasza:
89%

Egy leszbi/biszex csaj miért akarná ezt hallgatni???Egy biszex esetleg, az se valószinű de egy leszbit ez aztán tuti nem érdekelne.

22/bi/l

2017. dec. 24. 18:58
 37/49 A kérdező kommentje:
Mert kérték hogy mindenképp írjam le, hogy mi történt én meg eleget tettem ennek.
2017. dec. 24. 21:35
 38/49 anonim ***** válasza:
72%

A meleg kapcsolatokban nincs olyan, hogy lány vagy hogy "te leszel a lány".

Aktív van meg passzív, de attól még mindketten fiúk.

Én például kifejezetten passzív vagyok, arra vágyom, hogy engem dugjanak, de attól még 100%-ban FIÚ vagyok.

2017. dec. 24. 21:50
 39/49 anonim ***** válasza:
0%

Hello

Velem volt hasonlo helyzet

Ha gondolod irj

2017. dec. 25. 03:57
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Hé történt valami?
2018. jan. 4. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!