Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Legjobb fiú barátom megcsalta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb fiú barátom megcsalta a barátnőjét velem én is fiú vagyok. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
2éve a legjobb haverom sosem jött szoba nálunk a melegség, volt már hogy elöttem öltözött stb mégsem kivántam meg. Szombaton iszogattunk kettesben szülei nem voltak otthon aztán valahogy ugy alakult hogy lekapott én meg vissza csókoltam nyelves és hosszú csók volt aztán mikor mentem volna haza akkor viszont én kaptam le és az is elég hosszú csók volt erősen magához ölelet jól esett nagyon.(és nem ittunk sokat voltam már részegebb vele már). Most ez nekem teljesen fura helyzet és neki van barátnője 3hónapja nem tudom mit tegyek én nem akarok 3. kerék lenni de viszont most teljesen jozanul tudom hogy ez jól esett és akarom újra. Azota ugyan ugy beszélünk mint a dolog elött de azota nem láttam utolsó hét a suliba nekem is sok a dolgom de szombaton újra talizunk mit tegyek? hogy tisztázzam ezt vele? ezek után mi lesz a barátságunkkal? máshogy fogok rá nézzni...

2017. dec. 21. 15:05
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
5%
Ba elmész és ott alszol, szexeltek, akkor a lev avyo b segítséget aggal tennéd, ha a csajnak el.ondanátok, hogy ez van. Vagy a srác azonal szakítson vele. Itt szegény csan nem tudja mi is a párna.. Ehhez pedig nagyon/ agyon lenne és van joga!
2017. dec. 22. 06:27
 22/49 A kérdező kommentje:

Ma rám irt "tesom vége ..-al,, indok - Mert már 2hete nem láttam alig ír de ez már jó idelye igy van (ezt már a csókunk elött is panaszolta hogy elég lapos már vele).

Remélem nem ugy van velem hogy ha nincs ló jó a szamár is...Ma nála alszom remélem jó lesz minden.

2017. dec. 23. 13:44
 23/49 anonim ***** válasza:
82%
Majd írd meg hogy mi volt légyszi, érdekel :3
2017. dec. 23. 14:03
 24/49 anonim ***** válasza:
71%

Légyszi !! Amikor lesz időd,írd meg mi történt ??

Drukkolok,hogy nagyon izgalmas és kellemes estétek legyen !

2017. dec. 23. 15:07
 25/49 anonim ***** válasza:
24%
Hogy lehet egy megcsalásnak drukkolni most komolyan? Milyen ember aki ezt támogatja? Le leszek pontozva, de nem nagyon tud érdekelni, az is sokatmondó lesz.
2017. dec. 23. 15:20
 26/49 A kérdező kommentje:

Megfogom írni mi történt.

Tisztelt utolsó már nincs barátnője kérem máskor jobban olvassa át a szöveget.

2017. dec. 23. 15:41
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi nem vettem észre, mentségemre legyen hogy ezt nem volt olyan könnyű értelmeznem:

"Ma rám irt "tesom vége ..-al,, indok - Mert már 2hete nem láttam alig ír de ez már jó idelye igy van (ezt már a csókunk elött is panaszolta hogy elég lapos már vele)."

:DD

2017. dec. 23. 15:50
 28/49 anonim ***** válasza:
84%
Megdugott? Vagy épp most sz.pod fel?
2017. dec. 23. 21:59
 29/49 anonim ***** válasza:
21%
miért pont te leszel a lány?
2017. dec. 23. 22:23
 30/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok mocskolodó kommenteket lesz@rom tegnap kb 6fele taliztunk ma reggel 10re jöttem haza segitettem a fát disziteni mert ugye karácsony van ne haragudjanak itthon rám hogy elmászkáltam.

-Szóval 6kor taliztunk a boltnál ahol vettünk fügyülőst meg sört meg energia italokat es vodkát felesbe fizettük, elindultunk hozzá elöször dumáltunk röhögcséltünk teljesen haveri alapon, késöbb már nyitná a sört mondom fuj (én nem szeretem) erre ő rám nézz azt mondja nem mindegy ugysem kostolgatsz mondom hát pedig jó lenne erre ő hogy hát szeretnéd? megfogta a kezem és oda hajolt és megcsókolt (igen megint ő merte megtenni) csókoloztunk összebujtunk ugy kapcsolgattuk a tvt elhülyültünk aztán elkezdtünk inni csak lazán kezdtük a fügyülősel (cseresznyés) kocintás azt mondja mire mondom arra hogy nincs suli azt mondja inkább ránk ahh ez olyan jól esett jó pár feles után ugyan így feküdtünk ettünk is valamit. Következő csóknál kicsit rá másztam fogdostam a felsőtestét és csókolgattam a nyakát közbe ő kicsiket nyögöt és simogatta a hátam meg a csombom közbe ezt sugta hallkan "nekem ez többet ér mint a szex hogy itt vagy es hozzám bujsz,,♡♡♡♡ jó ittunk meg nézztünk hülye videokat a neten röhögcséltünk jött a vodka energiaital mix azon is tul voltunk azt mondja menjunk a szobájába mondom egy cigi után de gyere gyere.Mentem levetköztünk közbe már nagyon bevoltunk indulva erősen csókoltam vadul feneket markolásztam bele is haraptam finoman meg pusziltam és nyakát csókoltam felsőtestét és ő is engem kicsit kába voltam csókolgatta a hasam már ment lefelé hallkan mondtam biztos vagy benne? igen igen aztán na kölcsönösen oráloztunk. Tovább nem mentünk és nagyon jó volt hamar elélveztünk.Utána meg összebujtunk rám ült ugy csókolt ahh nagyon markolásztam a fenekét csókolgatta a nyakam azt mondta tedd be nem reagáltam rá mert volt benne pia és amugysem az már sok lenne. Lesz még rá időnk. Pedig nagyon akartam volna de tisztelem öt annyira hogy várjak rá. Utána újra orál megint elélveztünk. Aztán kajáltunk 4kor xd meg cigi és összebujva aludtunk 9ig (közel lakik) reggel hozta a kaját az ágyba. Aztán mentem bucsuzáskor én csókoltam meg elég erősen aztán mentem siettem haza.Nagyon élveztem a vele töltött időt. Remélem ha igy alakulnak a dolgok egyre közelebb kerülünk egymáshoz.

2017. dec. 24. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!