Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Legjobb fiú barátom megcsalta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb fiú barátom megcsalta a barátnőjét velem én is fiú vagyok. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
2éve a legjobb haverom sosem jött szoba nálunk a melegség, volt már hogy elöttem öltözött stb mégsem kivántam meg. Szombaton iszogattunk kettesben szülei nem voltak otthon aztán valahogy ugy alakult hogy lekapott én meg vissza csókoltam nyelves és hosszú csók volt aztán mikor mentem volna haza akkor viszont én kaptam le és az is elég hosszú csók volt erősen magához ölelet jól esett nagyon.(és nem ittunk sokat voltam már részegebb vele már). Most ez nekem teljesen fura helyzet és neki van barátnője 3hónapja nem tudom mit tegyek én nem akarok 3. kerék lenni de viszont most teljesen jozanul tudom hogy ez jól esett és akarom újra. Azota ugyan ugy beszélünk mint a dolog elött de azota nem láttam utolsó hét a suliba nekem is sok a dolgom de szombaton újra talizunk mit tegyek? hogy tisztázzam ezt vele? ezek után mi lesz a barátságunkkal? máshogy fogok rá nézzni...

2017. dec. 21. 15:05
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van beszélni fogok vele hogy ez így nem mehet nekem sem esne jól forditott helyzetben. Nem fogok titkos viszonyt folytatni ez nem lenne helyes.
2017. dec. 21. 17:28
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a barátoddal, hogy mi történt, és ne feledkezzetek el a barátnőjéről se. Ő nem érdemli meg, hogy a barátod megcsalja veled.
2017. dec. 21. 17:28
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele, mit akarsz.
2017. dec. 21. 18:00
 14/49 A kérdező kommentje:
Én mit akarok? Már bocsánat de én vagyok az aki szingli és ő aki foglalt.
2017. dec. 21. 18:08
 15/49 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem lehet jobb ha a lány ezt nem tudja meg. Úgyse tudná feldolgozni. Egyébként meg mindketten ugyanúgy hibásak vagytok,és csak magatokra gondoltatok, szegény lányra meg magasról sz.rtatok épp. Ezt tényleg nem érdemli meg senki. Amúgy te meleg vagy a barátod meg biszex? Vagy ez hogy történhetett meg?
2017. dec. 21. 18:08
 16/49 anonim ***** válasza:
92%
irhatsz privatba velem mar tortent ugyan ilyen es nem egyszeru dolog
2017. dec. 21. 18:28
 17/49 A kérdező kommentje:
Én szintén bi vagyok de ő ezt nem tudta én sem róla egyszerűen megérzés vibrált sokszor a levegő köztünk. Ha ő nem lépett volna én soha nem kezdtem volna ki vele föleg a barátnője miatt. Megfogom vele beszélni aztán lesz ami lesz. De féltem a barátságunkat is...
2017. dec. 21. 18:33
 18/49 anonim ***** válasza:
30%
Ha csak csók volt, az még semmi, Brezsnyev elvtárs is mennyire kedvelte az elvtársi csókokat!
2017. dec. 21. 20:08
 19/49 anonim ***** válasza:
74%

#8. vagyok. Szerintem a barátságnak valószínű vége ! Vagy azért, mert több és szorosabb lesz, vagy elhidegül és nem akar veled tovább közös programot, beszélgetést ! Ennek 2 oka lehet. Vagy többet szeretne tőled, mint eddig ! Vagy ez is sok lett ( a csók ) és nem hagyja a barátnőjét.

Szerintem menj el hozzá, és lesz-ami lesz ! Az is előfordulhat, hogy önként teszed szét a lábad, olyan lesz a szitu. Sok sikert !

2017. dec. 21. 20:15
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
De fura egy fiútól olvasni hogy szétteszi a lábát... Amúgy olyan mint régen már nem lesz a baratsagotok, vagy több lesz vagy inkább kerülni fogjátok egymást. De szerintem amíg barátnője van ne csináljatok semmi olyat, válasszon kivel akar kavarni. A lelkiismeretetek is jobb lesz és legalább megtudod mik a szándékai. vagy a lánnyal marad vagy ti folytatjatok amit elkezdtetek.
2017. dec. 21. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!