Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív szűz fiúk, ti milyen pasit kerestek? Idősebb vagy fiatalabb legyen? Magasabb vagy alacsonyabb? Lányosabb vagy férfiasabb? Szűz legyen ő is, vagy tapasztaltabb?
Hali.
- Sokkal idősebb semmiképp ne legyen, olyan 18-20 között lenne az ideális, maximum 22.
- Átlagos magasságú, vagy picit magasabb, legalább 168-170 cm, légies, szálkás testalkattal, szőrtelen mellkassal és farokkal.
- Nem tudom pontosan mit értessz férfias alatt, de nem a 120kg, nagyszakállú "favágók" tetszenek, ehhez viszonyítva inkább több feminim vonás legyen benne, amolyan fiatalosan, "kisfiúsan" szexi, mint pl.Liam Payne vagy Prince Royce, és nagyon tetszenek az ápolt, metrostílusú fiúk.
- Sokkal tapasztaltabb ne legyen, mert úgy elveszik az első együttlét, a tanulás varázsa, tehát vagy szűz vagy 1-2 élménnyel rendelkező legyen.
18/F
Korombeli.
Tehát 28-35 között az ideális,de rugalmas vagyok ha nagyon "olyan" az illető.
Mint én 173. +/-10cm.
Civilben legyen fiús,taszít a bhuzzis kinézet.
Otthon lehet csajos,nyilván mértékkel.
szűz,nem szűz:Mindegy.
17-20 év körüli, ideális esetben 175-180 cm magas, vékony, de úgy formásan vékony, nem csont és bőr. Ne legyen feminin. Legyen nemdohányzó, és HIGIÉNIKUS.
Nagyon bejönnek:
1.
https://www.youtube.com/watch?v=C-HT2h-MwpM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!