Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb csajok, ti hogy viszonyultok a szűz srácokhoz?
Figyelt kérdés
Lefeküdnétek szűz sráccal?2017. máj. 30. 18:33
1/9 anonim válasza:
Az is hamar belejön a dolgokba, egyedül annyi,hogy az első kissé túl rövid, de az egy idő után helyre áll :D egyszer mindenki tapasztalt lesz :D
2/9 anonim válasza:
Ha fiatalabb (14-18) éves akkor azért nem kell. Ha idősebb, akkor pedig azért nem kell, mert az agg szüzek nagyon gázak. :s
3/9 anonim válasza:
Most már biztosan nem találnék korban hozzám illő szüzet. Vagy ha igen,akkor az a személy biztosan nem véletlenül lenne szűz,és itt nem a külsőre gondolok.
De régebben voltam együtt egy szűz sráccal. Amikor összejöttem vele,tudtam,hogy szűz.
Nem volt vele semmi gáz,csak nem úgy alakultak a dolgai,meg nem egy buliban akarta elveszíteni. Hanem olyannal akit szeret. Így jöttem én. Ahhoz képest,hogy szűz volt,nem volt béna. Az első menet igaz,hogy csak kb 2-3 lökés volt,de nem adta fel és szépen belejött. 😀 Nagyon lelkes kis tanítvány volt.
4/9 anonim válasza:
Örültem, hogy még nem k3félte végig a várost
5/9 anonim válasza:
Engem izgatna, ha elvehetném egy szűz srácnak. :)
6/9 anonim válasza:
Szerintem izgatna, és megtisztelőnek érezném valamiért. Meg nekem tetszene ha annyira tetszik neki, hogy hamar elélvez. :)
7/9 anonim válasza:
Én mindenképp ☺ Van egy szűz ismerősöm és teljesen bele vagyok esve. 😍
8/9 anonim válasza:
Micsoda sztereotípiák, elsőre el sem tudtam élvezni, nem hogy gyorstüzelő legyek. :D
9/9 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. En 24 voltam amikor elveszitettem es nem birtam elmenni. Pedig a csajnak nagyon szűk volt. A masodik szexnel is ugyanúgy nem tudtam elmenni. Pedig jó sokat toltuk. Ez idő alatt o 4szer is Elment. Azt mondta az volt addigi legjobb alkalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!