Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki gondolkozott már azon hogy milyen lenne és mit csinálna ha 1 hétre az ellenkező nem testébe bújna?
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok?2017. nov. 16. 10:21
1/24 anonim válasza:
Leszbikus lennek arra az idore.
2/24 anonim válasza:
Egy kőműves testébe bújnék és felújítanám a melléképületet egyedül, meglepve ezzel, a férjem.
3/24 anonim válasza:
Nem szívesen lennék nő, főleg ha kifognám pont azt a pár napot az egy hétből, mikor meg van! Végig szenvedném az egészet!
4/24 anonim válasza:
Leszbi lennék, de kacérkodnék a pasikkal meghivatnám magam vacsira, piákra.
5/24 Ramone válasza:
Szèttennèm a lábam és ingyen élnèk egész héten mert egy két lúzer pasi simán fizet bármit csak hitesd el velük hogy fontosak neked :D lehet még dugni se kellene mert olyan kis nyomorult kièhezettek hogy ha a duma megvan az már elég nekik
6/24 anonim válasza:
A farkamat tanulmanyoznam egesznap es megdugnek mindent, ami mozog. :D
9/24 anonim válasza:
Kihasználnám a pasikat, beköltöznék a házába, használnám a kocsiját, lehetőleg BMW legyen, úgy se nekem kell szervizeltetni. Meg ház is minél nagyobb legyen, úgy se tudnám mennyi a rezsije hihi
10/24 anonim válasza:
Én tuti egyből kivernèm! Kíváncsi vagyok milyen. :D
Utána megjavítanék mindent itthon, amihez férfit akanék hívni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!