Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisok! Lányokhoz és fiúkhoz egyaránt menne a kérdés, akik mindkét nemhez vonzódnak, hogy mikor jöttetek rá, hogy nemcsak az ellenkező nemhez vonzódtok, hanem a sajátotokhoz is?
En kb 13-14 evesen volt hogy haverral sotetben recskaztunk es mondta hogy nem merem bekapni.
Megtettem es izgi volt.
Azotta tob minden is bejon pasikkal de csak mint szex.
A lanyok tetszenek es tetszettek gyerekkent is.
36f
Még általánosban volt egy nagyon kanos osztálytársam aki állandóan mutogatta a farkát (ide nem részletezem) innen indult el. Érdekelt h kinek mekkora, mennyire szőrös, mekkorák a golyói, és h meddig lóg a zacsija.
Az én esetemben szerintem nem olyan erős a biszexualitás, mert ha választanom kéne akkor nem lenne nehéz döntésem.
Egyértelműen a csajok izgatnak jobban. Én nedves meleg puncinál a világon nincsen jobb. (talán egy jó Trónok harca rész :DDDD)
De komolyan. Lányok a mennyország kapuja van a lábatok között :DDD
22/f
Köszönöm szépen a válaszokat.
Én azt hiszem biszex vagyok,mert mindkét nemhez vonzódom. Csak ezért kérdeztem.
16-17 éves koromban.
Elkezdett érdekelni a közös hoki együtt egymásnak.A hármas szex ill. az orál,hogy egy férfi csinálja nekem.
Ezekből volt szerencsém párat megélni,de nem mindent.
Egy pár év alatt beállt nálam egy szintre a dolog.
70-80%-ban nőkhöz vonzódom és 20-30%-ban férfiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!