Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, de más érintésére is vágyom?
Ezt így abszolút megértem. Nem fogsz tudni ellenállni a kísértésnek hosszútávon, ezt előre mondom… és addig is szenvedni fogsz mint a kutya.
Ezt én is végigcsnáltam hosszú éveken keresztül + még mélyen vallásos is vagyok, így évtizedeken át gyötörtem magamat azzal hogy ezek bűnös gondolatok stb.
Ma már inkább örülök, hogy van egy olyan házastársam, aki benne van mindenféle játékban, fiúval, lánnyal, és így érezhetem teljesnek a párkapcsolatomat, és ezáltal magamat. Nyilván el lehet fojtani a vágyakat, de azt most megmondom, hogy ez nem fog boldoggá tenni, csak – sajnálni fogod utóbb az elvesztegetett éveket.
Pasi vagyok és picit hasonló helyzetben: a barátnőmmel nagyon jól megvagyunk, de ő is vágyakozik női érintésre. Nem tudna beleszeretni lányba, de testileg vonzódik. Én azt mondtam neki, hogy szabad kezet kap etéren. Tudom, nem akar minden héten részegen tökidegen lányokkal ágybabújni, hanem olyan barátnőt szeretne, akivel testileg is megértik egymást.
Egy ilyen megoldás nálatok miért nem működne?
Végigolvastam mindent, nehéz dolgok ezek...
És őszintén becsüllek, amiért ennyire hűséges vagy a párodhoz.
Egy picit hasonló a helyzetünk, bár nekem nincs párom. Sosem voltam nővel, de tudom, hogy biszexuális vagyok, gyakran fantáziálok róla, hogy milyen lehet a szex, de a párkapcsolatot nálam a férfi jelenti.
Talán kicsit úgy tűnik, mintha lebecsülném a nő-nővel kapcsolatot, de nekem az...inkább csak szórakozás. Mint egy pohár bor, egy színház, egy könyv, egy esti séta a tengerparton. Biztos rosszul látom, és nyilván, ha párkapcsolatban lennék, nem így gondolnám, de most úgy érzem, hogy 2 nő között a szex...valami más, de nem megcsalás. (ez most olyan, mintha valami erkölcstelen kis hülye kamasz írta volna, akinek fogalma sincs a szerelemről)
VISZONT! ezt nem azért írtam, mert rá akarnálak beszélni bármire, sőt! Örülök, hogy Te komolyabban veszed ezeket a dolgokat, bár én is helyre tudnám így tenni fejben :)
Nem tudok tanácsot adni, nem dönthetünk helyetted.
Ha együtt lesztek életetek végéig, akkor 2 lehetőség van. Vagy bánni fogod, hogy nem tetted meg, vagy örülni fogsz, hogy nem tetted meg, és büszke lehetsz madadra, amiért erős voltál és hűséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!