Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van egy barátom, de más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom, de más érintésére is vágyom?

Figyelt kérdés
Ha együtt vagyok a barátommal akkor minden nagyon jó. Tudom,hogy szeretem őt szerelemmel,tényleg nem szeretném elveszíteni és 100%-ig biztos vagyok az érzéseimben. A szex is nagyon jó vele,minden más is. Másfél éve vagyunk együtt. Amikor viszont nincsen mellettem pár órára akkor elszalad velem a ló,de csak gondolatban és arra gondolok,hogy mit adhat nekem egy nő? Érzelmileg sosem kaptam meg azt egy nőtöl amit egy férfitól igen. Nem voltam szerelmes egyszer sem. Lányba talán sosem leszek,de szexuális értelemben érdekelnek a nők is és volt már viszonyom. Még amikor nem volt kapcsolatom. Néha hiányzik egy nő érintése, vagy hogy egy lánnyal szexeljek. De ennél többet nem akarnék. Viszont hűséges szeretnék maradni a barátomhoz és soha nem csalnám meg,nàlam ezt egy olyan döntés amit szeretnék betartani. Tisztelem,és nagyon szeretem a barátom. A szívem megszakadna ha elárulnám. Csak gondolatban fantáziálok nőkről, és néha nagyon erős a késztetés,hiányzik valami. Mégsem mondanám,hogy a barátom keveset tud nekem nyújtani. Sokkal többet ad nekem mint egy nő. Érzelmeket csak férfi irányába tudok táplálni. Nekem a barátom a mindenem. Nem akarom megcsalni,nem akarok nyitott kapcsolatot,hármas szexet,nem akarok más férfit. De megőrülök ettől! Nagyon nehéz! Lelkileg nem tudok ezzel megbírkózni. Hogyan lehetne ezen változtatni??
2017. nov. 6. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így abszolút megértem. Nem fogsz tudni ellenállni a kísértésnek hosszútávon, ezt előre mondom… és addig is szenvedni fogsz mint a kutya.

Ezt én is végigcsnáltam hosszú éveken keresztül + még mélyen vallásos is vagyok, így évtizedeken át gyötörtem magamat azzal hogy ezek bűnös gondolatok stb.

Ma már inkább örülök, hogy van egy olyan házastársam, aki benne van mindenféle játékban, fiúval, lánnyal, és így érezhetem teljesnek a párkapcsolatomat, és ezáltal magamat. Nyilván el lehet fojtani a vágyakat, de azt most megmondom, hogy ez nem fog boldoggá tenni, csak – sajnálni fogod utóbb az elvesztegetett éveket.

2017. nov. 6. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Pasi vagyok és picit hasonló helyzetben: a barátnőmmel nagyon jól megvagyunk, de ő is vágyakozik női érintésre. Nem tudna beleszeretni lányba, de testileg vonzódik. Én azt mondtam neki, hogy szabad kezet kap etéren. Tudom, nem akar minden héten részegen tökidegen lányokkal ágybabújni, hanem olyan barátnőt szeretne, akivel testileg is megértik egymást.

Egy ilyen megoldás nálatok miért nem működne?

2017. nov. 6. 13:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Ha részemről ez még tetszene is,és örülnék neki a barátomnak ez azért nem menne,mert monogám párkapcsolatban élünk. Neki mindegy,hogy az illető nő vagy férfi azon a tényen,hogy mással szexelnék,azt nem szeretné. Ugyanúgy megcsalásnak tekinti,nem érdekli a hármas szex sem,nyitott kapcsolatot sem akar(unk). Azt is hozzátette,hogy a hármas szex addíg izgató meg érdekes amíg nem a párjával történik ez. Megértem őt valahol. Nekem sem tetszik ez,leginkább azért nem,mert szerintem ezzel lelkileg tacsra vágnám őt.
2017. nov. 6. 13:31
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Akkor választanod kell...vagy a párod, vagy a biszex...a " megcsalás" nem jó opció. Sajnálom...
2017. nov. 6. 13:36
 15/17 A kérdező kommentje:
A párom. Mindenképp Ő!! Akkor inkább elnyomom ezeket az érzéseimet valahogy. De már évek óta küzdők ezzel.
2017. nov. 6. 13:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg boldogok vagytok együtt akkor nyomd el. Kicsit keseregj hogy nem leszel már nővel,aztán lendülj túl rajta. De az se biztos hogy örökké együtt lesztek és akkor majd kereshetsz egy nőt.
2017. nov. 6. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam mindent, nehéz dolgok ezek...

És őszintén becsüllek, amiért ennyire hűséges vagy a párodhoz.

Egy picit hasonló a helyzetünk, bár nekem nincs párom. Sosem voltam nővel, de tudom, hogy biszexuális vagyok, gyakran fantáziálok róla, hogy milyen lehet a szex, de a párkapcsolatot nálam a férfi jelenti.

Talán kicsit úgy tűnik, mintha lebecsülném a nő-nővel kapcsolatot, de nekem az...inkább csak szórakozás. Mint egy pohár bor, egy színház, egy könyv, egy esti séta a tengerparton. Biztos rosszul látom, és nyilván, ha párkapcsolatban lennék, nem így gondolnám, de most úgy érzem, hogy 2 nő között a szex...valami más, de nem megcsalás. (ez most olyan, mintha valami erkölcstelen kis hülye kamasz írta volna, akinek fogalma sincs a szerelemről)

VISZONT! ezt nem azért írtam, mert rá akarnálak beszélni bármire, sőt! Örülök, hogy Te komolyabban veszed ezeket a dolgokat, bár én is helyre tudnám így tenni fejben :)

Nem tudok tanácsot adni, nem dönthetünk helyetted.

Ha együtt lesztek életetek végéig, akkor 2 lehetőség van. Vagy bánni fogod, hogy nem tetted meg, vagy örülni fogsz, hogy nem tetted meg, és büszke lehetsz madadra, amiért erős voltál és hűséges!

2017. nov. 6. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!