Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, fiúk, leírnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk, leírnátok a véleményeteket? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írnátok?

[link]

24/f

2017. nov. 6. 08:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Jézusom... ezek a troll hozzászólások. Kizáróan a koksztól lehet valaki izmosabb az átlagnál, persze. Nem használram soha ilyeneket. Fehérje port se gyakran és több mint egy éve azt sem.

A mellem nem aránytalanul nagy, csupán az az egyik legnagyobb izom az emberi testen azért látványos.

2017. nov. 7. 07:46
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megsértődni,te kértél véleményt.. egyébként meg terelni sem kell, mert látszik hogy tök vizes vagy.. ha gyengébb koxot használtál volna,nem jönne így a tömeg,de legalább nem kellene félned hogy összeesel a kúra végén..
2017. nov. 7. 10:18
 23/29 A kérdező kommentje:

Dehát milyen vélemény ez? Mások kijelentik, hogy ezt-azt szedtem.... hát ennyire sok itt a mágus meg a múltba láttam? Ez nem vélemény, hogy kijelented a másikról, hogy szedett valamit...

Semmit nem szedek. De szedsz! És ne sértődj meg a baromságaimon...

Na mindegy. Én tisztában vagyok ezekkel, a sok kommentelő akik tudnak mindent azokra nem hallgatok.

Aki normálisan írt véleményt pozitívat/negatívat annak köszönöm.

A mindentudó profeszoroknak meg nem tudok mit mondani. Egy koxos barom vagyok, egy állat, nőket erőszakolok és élvezettel szúrok magamba tűket, hogy azután csecsemők vérében fürödhessek.

Szóval igazatok van. Vizes vagyok, szúrom magam. Örülök, hogy felnyitottátok a szememet. A jövőben nem megsértődni fogok, hanem elgondolkozni a bölcs szavaitokon.

Egyébként tisztességesen sportoló, egészségesen étkező egyetemista srác vagyok. Na mind1. Nektek van igazatok. Én vagyok a hülye, hogy itt "gyakorin" az internetes trollok székesegyházába mertem betenni a lábamat. Bocsi mindenkiről.

2017. nov. 7. 12:41
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Te inkább egy sértődékeny gyerek vagy :D
2017. nov. 7. 14:36
 25/29 anonim ***** válasza:
85%
szia tudod az a helyzet hogy bantas nelkul mondom de semmit nem er az egesz. edzotermi sulyemeleses tomegnoveles csak latszatizmokat produkal ahol ero egy deka sincs.amint leallsz a gyurassal feleven belul osszeesel es olyan ronda lesz hogy embertelen. mert tenyleges izmokat nem 4-6honap gyurassal hanem evekig tarto fizikai munkaval szerzel En 50 eves vagyok de egy deka haj nincs rajtam es a zsak cementtel barmikor ugy felmegyek az otodik emeletre hogy nem dobom le a zsakot de te ezt ezekkel az izmokkal ezt soha nem ered el. bocsi lehuzas miatt de ez van.
2017. nov. 7. 17:53
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak ő nem cementhordó edzésre jár kedves utolsó.
2017. nov. 7. 20:12
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Elgondolkoztató ez a sok negatív komment... A kérdésedre válaszolva íme a véleményem: Izmos, arányos, férfias a felsőtested. Biztosan sportolsz, kondiba jársz.

Férfi szemmel is el tudom ismerni, hogy igen ez egy szép, kidolgozott test.

2017. nov. 10. 16:13
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de tényleg koxosnak tűntél. Én vagyok a 16 os. Az a baj hogy nagyon definiálatlanok az izmaid. Nagy massza. Érted? Ezért gondol mindenki koxra.
2017. nov. 15. 11:22
 29/29 anonim ***** válasza:
97%
Majom vagy? O.o
2017. nov. 15. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!