Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, leírnátok a véleményeteket? (Kép lent)
Jézusom... ezek a troll hozzászólások. Kizáróan a koksztól lehet valaki izmosabb az átlagnál, persze. Nem használram soha ilyeneket. Fehérje port se gyakran és több mint egy éve azt sem.
A mellem nem aránytalanul nagy, csupán az az egyik legnagyobb izom az emberi testen azért látványos.
Dehát milyen vélemény ez? Mások kijelentik, hogy ezt-azt szedtem.... hát ennyire sok itt a mágus meg a múltba láttam? Ez nem vélemény, hogy kijelented a másikról, hogy szedett valamit...
Semmit nem szedek. De szedsz! És ne sértődj meg a baromságaimon...
Na mindegy. Én tisztában vagyok ezekkel, a sok kommentelő akik tudnak mindent azokra nem hallgatok.
Aki normálisan írt véleményt pozitívat/negatívat annak köszönöm.
A mindentudó profeszoroknak meg nem tudok mit mondani. Egy koxos barom vagyok, egy állat, nőket erőszakolok és élvezettel szúrok magamba tűket, hogy azután csecsemők vérében fürödhessek.
Szóval igazatok van. Vizes vagyok, szúrom magam. Örülök, hogy felnyitottátok a szememet. A jövőben nem megsértődni fogok, hanem elgondolkozni a bölcs szavaitokon.
Egyébként tisztességesen sportoló, egészségesen étkező egyetemista srác vagyok. Na mind1. Nektek van igazatok. Én vagyok a hülye, hogy itt "gyakorin" az internetes trollok székesegyházába mertem betenni a lábamat. Bocsi mindenkiről.
Elgondolkoztató ez a sok negatív komment... A kérdésedre válaszolva íme a véleményem: Izmos, arányos, férfias a felsőtested. Biztosan sportolsz, kondiba jársz.
Férfi szemmel is el tudom ismerni, hogy igen ez egy szép, kidolgozott test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!