Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kikérhetném a véleményeteket?
Amit már most szeretnék leírni az az, hogy kort legyetek szívesek írjatok! :)
Első nekifutásnak: 17 éves vagyok, 185cm magas, barna szem sötét barna haj - legyen ennyi elég külsőleg, nem ezen lesz a hangsúly. A kérdésem az lenne, hogy ha lenne egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező srác, mit szólnátok ahhoz, hogyha mondjuk ilyesmi személyisége lenne:
1. Nagyon szeretek erősíteni - calesthenics. Nem járok kondiba, szóval a vékony testalkatomat szálkásítom, saját testsúlyos edzésekkel - fehérjét, étrend kiegészítőket nem szedek, csak normális étel, de nem csak csirkemell rizzsel.. Nagyon szeretnék megtanulni néhány Handstand pushupot, nagy célom a Human Flag, a Front illetve a Back Lever plusz az egy kezes huzockodás. (Nagy példaképem Lazar Nonovic, Frank Medrano, Dusan Djelovic, de félre értés ne essék, nem szeretném magamat ennyire "kipattintani" .)
2. Szeretek bringázni. De nem túrákra gondolok, hanem sokkal inkább ilyesmire: https://www.youtube.com/watch?v=-jDKJT2dDZQ illetve.. https://www.youtube.com/watch?v=s8ErsO92Bfw . Ez a két dolog közel áll hozzám, szeretek is a városban "őrülten" menni és tekerni mint a barom - persze balesetmentesen és azért egy fok óvatossággal, hülye én sem vagyok.. Viszont ez a két dolog megkövetel egy-egy jó biciklit, szóval az átlagnál egy kicsit többet költök biciklire amit nyári melózásból és ösztöndíjakból rakok össze (~100-400.000 forint). A motorozás is tervben van terepen, egyenlőre nem tudom, mikorra, de autó fanatikus is vagyok, hogy őszinte legyek. (By the way: Fabio Wibmer is a bizonyos példaképeim közé tartozik.)
3. Kis személyiség leírás: a családom fontos nekem, nézek romantikus filmeket (alig 20 perce végeztem a "Szerelem és más drogok" c. filmmel, nagyon tetszett :)), nagyságrendileg "lelkis" vagyok - érzékeny típus. Sok dolgot képes vagyok magamra venni sajnos, illetve önbizalom hiány néha-néha előtűnik és nem vagyok mindig túl magabiztos. Viszont nagyon tudok szeretni, emberekkel szemben türelmes tudok lenni és megértő. Párszor megkaptam már, hogy érzelmileg nagyon érett / intelligens vagyok, illetve én magam is érett vagyok - felnőtt társaságot jobban is kedvelem. Illetve párszor megkaptam, hogy jó humorérzékem van.
Semmiképp ne úgy képzeljetek el, mint egy "mai" srácot. Nincsen felnyírva egyik oldalt sem a hajam, nem szeretem eltűrni egyik oldalra sem - jah, amúgy szemüveges vagyok, távolra rosszul látok! :) Sajnos nem tudok mást példát felhozni, de; szerettem a volt barátnőm kedvében járni (télen is képes voltam ki bicózni hozzá úgy, hogy 15km-rel arrébb lakott), olyan találkozókat is beszervezni amikor tudtam, hogy csak 5 percre láthatom - persze, ezekről ő mit sem tudott, csak amikor meglátott, meglepődött. Kisebb alkalmakra is vittem rózsát, vagy valami kicsit különlegesebbel leptem meg. A kajáldákat mondjuk nem szeretem (gyomor görcsös vagyok, és első pár találkán nem tudok enni..), és szívesebben költeném a pénzemet közös programokra, mint ajándékokra - számomra többet jelentenek az ott szerzett közös élmények. Cigizni nem cigizek, utálom. :D Alkoholt nem igen iszok, nem kell egy korty sem ahhoz, hogy jól érezzem magamat - megjegyzem, még részeg sem voltam. Energiaitalokat és hasonlókat kerülöm, szeretek egészségesebben (de nem betegesen egészségesen) élni. Zenei stílusom hangulat függő, de a Nem(!) üvöltős rock/metáltól kezdve a pop zenékig mindent elhallgatok - a régebbi zenéket kifejezetten szeretem, de nem nélkülözhetetlenek.
Remélem elég részletes voltam, de nem túlzottan. Tudom, hogy "papír" alapján nem az igazi, de bízok benne, hogy ennyi elég ahhoz, hogy kialakuljon bennetek rólam egy kisebb vélemény. Köszönöm mindenkinek előre is, és "ríszpekt" annak, aki végig olvasta.. :D
Ennyi alapján nincs veled semmi baj, szerintem legalábbis. Mondjuk lehet hogy a romantikus oldalad van akinek sok, de itt nem magára a romantikusságra gondolok, hanem a mértékére :D
Viiiszont én hiányoltam a rossz tulajdonságokat, így nekem ez az egész szöveg hiteltelen. Mármint leírtál egy rakat pozitív dolgot, meg amibe nem lehet belekötni, és hogy néha önbizalomhiányos vagy..na most érted :D Tudom hogy egy ilyen leírásnál az ember nem épp megutáltatni akarja magát, de én értékelem ha valaki már az elején is felvállalja a hibáit.
Rendes, értelmes srácnak tűnsz ez alapján, de velem például biztos nem illenél össze az életmód, ízlés-
és személyiségbeli különbségek miatt (ha érdekel részletezem). Viszont biztos találsz valakit, mert nem negatívak a tulajdonságaid, sőt sok lánynak kifejezetten bejönnek:) 20l
Leírtak alapján szimpatikus vagy, és biztos vagyok benne, hogy most kaptál privátokat :D
Lesz miből "válogatnod" :D
Egyébként remélem nem ismerkedés /privát üzikért/ írtad ki ide ezeket. :)
l
Ami azt illeti nem kaptam privátokat, nem is nagyon szeretnék kapni ismerkedés céljából. Internetes ismerkedés nem a kedvencem. Ha meg annyira akarok valakit magam mellé, akkor tudnék a környékről válogatni. :) Szóval nem, nem emiatt raktam ki. Kíváncsi voltam a véleményetekre csak.
Köszönöm a válaszokat. :)
Jófej srácnak tűnsz, de Én személy szerint nem tudnám elképzelni magam melletted. (ha érdekel miért, írj privátban)
Sok lánynak ez tetszik.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!