Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elmondanátok a véleményeteket?
Figyelt kérdés
Mennyire tetszik nektek ez a férfi felsőtest egy tízes skálán? Kort is írjatok légyszi, köszi :)
2017. febr. 3. 12:51
4/23 anonim válasza:
a szőrzet nem tetszik de amúgy szép kidolgozott, izmos!
5/23 A kérdező kommentje:
És egy rövid véleményt is, ha kérhetem, hogy tetszik, miért, és ha nem, akkor mi nem tetszik benne. Köszönöm :)
2017. febr. 3. 12:55
6/23 anonim válasza:
Még egyszer, bocs a skálát fordítva használtam az előbb.
Tehát, nekem tetszik és 8/10. :)
#1-es
7/23 anonim válasza:
Szexy, ha ennél izmosabb lenne, azt gondolnám, mindennap gyúrni jár és nincs ideje másra talán a válla lehetne szélesebb, de hát az genetika gondolom.
8/23 anonim válasza:
Jó alapanyag,csak ki kellene húznod magad,na meg felszedni pár kg izmot.:) Edzéssel,megfelelő kajával jó lesz az!
9/23 anonim válasza:
Nem skálázok mert nem szoktam pontozni.. Nincs ezzel semmi gond.. Viszont jobban tetszene ha szegénynek nem állna ki a csípőcsontja... Ez engem eléggé taszít ha egy pasinak ki állnak a csontjai.. Ki rázz tőle a hideg. Egy pasin legyen mit fogni. A kigyurt pasik se jönnek be, mert kényelmetlen hozzájuk bújni stb.. 23 L
10/23 anonim válasza:
Most ez komoly?
Alapanyagnak jó, meg még gyúrni kéne rajta...
Szerintem a képen látható felsőtest, teljesen rendben van. Férfias és izmos is.
Ma már egy ilyen, nem elfogadott? Csak, ha minden kocka ki van dolgozva és legalább egy kétajtós szekrény méretű a fiú?
Csajok, gondolkodjatok már egy kicsit. :) Szerintem az itt válaszolók fele, örülhetne, ha este egy ilyen test mellé bújhatnának be az ágyba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!