Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hölgyek! (30+) Hetero nőből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! (30+) Hetero nőből biszex nő?

Figyelt kérdés

Történt már veletek olyan, hogy egy több éves kapcsolat után, amibe a szíveteket-lelketeket beleadtátok de aztán csúnya vége lett, nem tudtatok ránézni többet pasira?

Ez így kicsit sarkos megfogalmazás, de nagyjából ez a helyzet. Jelenleg nem tudom képzelni, hogy sok közöm legyen ezután férfiakhoz, pedig már több éve nincs párom, és nem is hiányzik, hogy legyen.

Volt már hasonlóan valaki közületek?

Nőhöz sosem volt közöm, bár egyszer lehet, hogy kipróbálnám, de ahhoz rengeteg bátorságot kéne gyűjtenem. Pasik után sem rohangáltam sosem, nem, hogy nők után, utóbbi biztos nehezebb is.

35/N

2017. nov. 2. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan voltam, csak engem előtte is vonzottak már a nők, de csak 33 évesen lett nővel kapcsolatom. Azóta csak nőkkel voltam. Szerintem ha megmozgat próbáld ki, de úgy hogy te is teljesen bedobod magad ( a 2-esnek megsúgom, hogy maximum az igénytelen leszbikus nők olyanok,mint amit ide okádott). Veszíteni nem veszíthetsz semmit és tisztázhatod az érzéseidet, meglátod,hogy élvezed-e nővel a kaocsolatot vagy sem, de előtte mindenképp ismerkedjetek meg, kerüljetek közelebb egymáshoz, érzelmi kötődés nem nehéz megjósolni, hogy valószínüleg nem igazán fogod élvezni.Viszont ha valamilyen szinten megszereted másképp fogsz hozzáálni a dologhoz és ő is megértőbb lesz veled, hagyd neked időt, a te tempódban fogtok haladni. Ha már hosszabb ismeretség és bensőséges kapcsolat után is ennyire undorítani fog, hogy nem tudsz hozzáérni, akkor tudod , hogy nem vonzanak a nők,csak csalódott voltál/vagy. Éppen ezért azt javaslom, mielőtt bármit is teszel alaposan szellőztesd ki a fejed, higgadj le,tegyél rendet az érzéseid között,próbáld pártatlanul,tényszerűen nézni a helyzeted,lehet, hogy ez is segít, abban, hogy felismerd, hogy eddig csak az indulataid beszéltek belőled vagy tényleg érdekelne egy nő is. Ha arra jutsz hogy el tudnád képzelni, akkor ismerkedj egy nővel, de ne szexkapcsolatra. Ha viszont úgy látod, hogy csak a csalódottság,kiábrándultság, düh beszél belőled, akkor 1. ne használj ki senkit,lehet, hogy a leszbikus nő tényleg érdeklődik irántad és fájdalmas,megalázó lesz neki, ha 1-2-3 hónap találkozgatas után bevágod hogy te undorodsz tőle. 2. A kapcsolatfüggőség egy kóros dolog, ha egyik, ha egyik kapcsolatból a másikba menekülsz, csöbörből vödörbe fogsz kerülni, nem oldod meg vele a problémákat, mert inkább veled van baj, mint a partnereiddel, úgyhogy hiába cserélgeted őket.Tehát fogadd meg, hogy jó ideig nem ismerkedsz senkivel, és tartsd is be, és bár sablonosan hangzik, de igaz, éld a saját, önálló életed, foglald el magad valamivel, ami nem kapcsolat, nem flört,nem szex, vágj bele valami új dologba, kezdj el sportolni, nyelvet tanulni, tűzd ki célul, hogy megduplázod a teljesítményed a munkádban, keress új barátokat, akikkel a kapcsolat tabu téma,járj el szórakozni, de legyen a saját aranyszabályod, hogy ne flörtölj senkivel,csinálj bámit ami tényleg téged érdekel, érj el sikereket,legyen saját életed. Szerintem ezek jót tennének neked, még akkor is ha ezután a nagyobb szünet után mégis nőkkel ismerkedsz.

37/N

2017. nov. 2. 21:28
 12/15 A kérdező kommentje:

#11 - Köszönöm a válaszod :)

Az elején a kommentelőt nem értettem, milyen próbáról beszél, egy embert nem lehet kipróbálni, és nem megyek sehova harmadiknak, te jó ég. Itt nem a szex a téma.

A kapcsolatomnak már évekkel ezelőtt vége lett, nincs már itt semmiféle indulat vagy düh vagy csalódottság. Élem az életem, sportolok és nyelvtanuláson is túl vagyok, a munkában is minden rendben. Nem kiélni akarom magam valakin, vagy valakivel, és egyáltalán nem undorodom a nőktől, csak szeretnék tisztába jönni ezekkel a dolgokkal, hogy az életemnek ez a része is a helyére kerüljön.

Sosem váltogattam a "partnereimet" - azt a két férfit, akit szerettem. Nem vagyok az a kapcsolatba ugrálós típus, szerintem egy nőben legyen annyi önállóság, hogy ne függjön férfiaktól mindenféle értelemben.

Azt látom, hogy sok olyan nő van aki feleségként nem boldog, mert ott van ugyan mellette a férje, de érzelmileg nem kap tőle semmit, nem beszélgetnek csak működtetik a mindennapi dolgokat, és a nő lesz az, aki elfogy ebben az egészben. És olyan rossz látni, hogy az egyébként gazdag érzelmi világú nők elszürkülnek az ilyen pasik mellett és annyira vágynak egy kedves szóra vagy dicséretre, vagy csak arra, hogy valaki meghallgassa őket.

2017. nov. 2. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

32 éves vagyok, 3 kapcsolatom volt idáig, csak férfiakkal.

Későn érő típus vagyok, nagyjából mostanra tudtam magamban megfogalmaztni azt, hogy a szexuális irányultságom biszexuális, még ha nem is voltam soha nővel. Már nagyon régóta érzem, hogy egyes nőkhöz nagyon vonzódom, kötődök, de ezt sosem mertem így kimondani.

Viszont én csak szexuálisan vonzódom a nőkhöz, mármint nem tudok nővel párkapcsolatot elképzelni, de lehet, hogy ez csak a klasszikus családi háttér minták miatt van, mindenesetre maradok ennél a felállásnál, mert egyébként mindegyik kapcsolatomban boldog voltam.

De Nálad nem feltétlenül érzem, hogy biszexuális lennél, inkább csak azt, hogy kiábrándultál a férfiakból. Egyébként szerintem ezen ne rágódj túl sokat, egy párkapcsolat klassz dolog, ha van és jól működik, de nem ez a boldogság egyetlen forrása. Ha mindettől függetlenül jól érzed magad a bőrödben, és találsz más örömforrásokat az életben, amik a mindennapjaidat megszépítik, akkor teljesen rendben van.

Persze lehet, hogy ezzel a hülyeséggel csak én nyugtatom magam :D mert én is elég régóta vagyok egyedül, viszont remekül érzem magam a bőrömben, mindenben megtalálom a szépet és a jót, és mindennek tudok örülni :)

2017. nov. 2. 22:15
 14/15 A kérdező kommentje:

Olyat én is éreztem már párszor, hogy jobban kötődöm egyes nőkhöz, de sosem fogalmazódott meg bennem, hogy mi lehet ennek az oka. Talán vonzódtam is, de ezt így nem fogalmaztam meg igazán.

Szerintem nem csak nyugtatod magad, hogy kapcsolat nélkül is lehet boldogan élni, persze biztos van olyan aki nehezebben viseli, hogy nincs párja. Attól függetlenül simán lehet így is élni, és ahogy mondod, lehet örülni bárminek, csak észre kell venni.

Nehéz így társat találni, vagy akár csak hasonló gondolatokat megfogalmazó nőt, mert az emberek többsége azért nem beszél ezekről a dolgokról (szerintem), viszont ha valaki leszbikus vagy meleg, és nyíltan vállalja, akkor sokkal könnyebben találkozhat hasonlókkal, akikkel megbeszélheti az ilyesmit.

Mindenesetre örülök, hogy vannak mások is hasonló helyzetben, és köszönöm, hogy írtatok :)

2017. nov. 2. 22:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én csalódtam pár nőben, meg sem fordult a fejemben, hogy pasizzak :D. 33F
2019. aug. 28. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!