Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! (30+) Hetero nőből biszex nő?
Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy egy több éves kapcsolat után, amibe a szíveteket-lelketeket beleadtátok de aztán csúnya vége lett, nem tudtatok ránézni többet pasira?
Ez így kicsit sarkos megfogalmazás, de nagyjából ez a helyzet. Jelenleg nem tudom képzelni, hogy sok közöm legyen ezután férfiakhoz, pedig már több éve nincs párom, és nem is hiányzik, hogy legyen.
Volt már hasonlóan valaki közületek?
Nőhöz sosem volt közöm, bár egyszer lehet, hogy kipróbálnám, de ahhoz rengeteg bátorságot kéne gyűjtenem. Pasik után sem rohangáltam sosem, nem, hogy nők után, utóbbi biztos nehezebb is.
Nekem a volt szakmai tanárom a második válása/csalódása után összejött egy nővel és nagyon szeretik egymást és nagyon hűségesek egymáshoz. Örökbe fogadtak egy kislányt és most nagyon boldogok, és szép párt alkotnak
2017. nov. 2. 17:14
2/15 anonim válasza:
És milyen kapcsolatot akarsz? Párkapcsolatot vagy szexkapcsolatot? Szerintem kezdésképpen keress egy szexkapcsolatot egy nővel, megsúgom nem nehéz, a leszbi nők szinte olyanok mint a férfiak, bármelyik átlagos nővel kaphatóak erre-arra, nem nagyon válogatnak. Vagy csatlakozhatsz egy párhoz is harmadiknak, azt még könnyebb összehozni, aztán látod, hogy vonzódsz-e a nőkhöz. Egy próbát megér mindenképpen.
2017. nov. 2. 17:17
3/15 A kérdező kommentje:
Szexkapcsolatot semmiképp. Gondolkodtam ezeken a dolgokon, hogy meddig tudnék elmenni egy nővel, és arra jutottam, hogy nem sokáig. De a fiús nők nem "jönnek be", szexualitástól függetlenül szerintem az a szép ha egy nő nőnek néz ki.
2017. nov. 2. 17:20
4/15 anonim válasza:
"Gondolkodtam ezeken a dolgokon, hogy meddig tudnék elmenni egy nővel, és arra jutottam, hogy nem sokáig."
Akkor mit akarsz vele csinálni? Sakkozni? Ki fogja kielégíteni ha te nem?
2017. nov. 2. 17:23
5/15 A kérdező kommentje:
Aki akarja.
2017. nov. 2. 17:43
6/15 anonim válasza:
Akkor az is lehet, hogy aszex lettél. Ha igazából csak társra vágysz, szexuális téren pedig egyik nemre sem igazán, akkor ez is lehet, szerintem....
2017. nov. 2. 17:50
7/15 anonim válasza:
Csak azért nővel lenni, mert csalódtál a pasikban, értelmetlen. Nincs is meg benned a vágy, hogy szexuális vagy bármilyen kapcsolatot kialakíts velük, hanem csak kell valami, ami jelenleg kitölti az ürességet, amit érzel, de a férfiaktól jelenleg félsz. Én voltam nővel, nem is egyszer, és tudtam mit akarok, de az írásod alapján, fogalmad sincs, hogy mihez kezdenél, ha megismerkednél valakivel.
2017. nov. 2. 19:56
8/15 A kérdező kommentje:
Persze igazad van, csak amiatt nincs is értelme. Ürességet nem érzek már egyáltalán. Nehéz ám ezt így megfogalmazni pár sorban. Inkább úgy mondanám, hogy ha találkoznék olyan nővel, aki jófej és akiben megbízom, azzal lehet, hogy tovább is eljutnék barátságnál. De ez annyi mindentől függ, ezért nem is tudok semmit kategorikusan kijelenteni vagy tagadni. Ezért is kértem, hogy korombeli nők írjanak, hátha volt már valaki hasonló szituban. Persze privátban pasik írnak.. őket totál nem érdekli mi a téma.
2017. nov. 2. 20:03
9/15 anonim válasza:
#7-es vagyok, és korodbeli
2017. nov. 2. 20:07
10/15 anonim válasza:
Ha nem vonzódsz a punc\hoz, nem fogsz kijönni egy másik nővel, max barátnők lesztek. Viszont ha ő meg leszbi, akkor tuti lelép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!