Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim biszex félre fog idővel lépni?
Ez ügyben teljes zűrzavar van a fejekben. Azért mert egy biszexnek OK a sex mindkét nemmel, nem azt jelenti, hogy folyamatosan szüksége van mindkét oldallal szexelni! Ha egy bi férfi szerelmes és hűséges, akkor pont jól elvan anélkül, hogy lenne fiúval.Nem is gondol rá.
Ha nem az akkor a hetero is megcsalja a nőjét, egy másik nővel.
Nem.
Nem tudom a két dolognak mi köze van ehhez...
Már ne is haragudj, ez nagyon buta, és éretlen gondolatmenet.
Ez hülyeség... Annyi hogy ő nyitottabb....
Nem tudom milyan a párod nekem volt anno egy biszex pasim sokkal jobb volt az ágyba mint a heterok elötte...
Annyi hogy ő szerette azt is ha megdugják. Vettünk segédeszközt és megdugtam én... Öszinte leszek élveztem is
Biszex vagyok, hosszabb ideig is volt barátnőm, mellette nem gondoltam arra hogy fiúval is legyen intim jellegű kapcsolatom.
Ugyebár min. 70% ban heteró vagyok, és ehhez még hozzájön hogy szerettem, és nem utolsó sorban tiszteltem a barátnőm, így természetes volt hogy nem csalom meg senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!