Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, ti idővel inkább a srácok vagy inkább a lányok irányába orientálódtatok?
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 12:28
1/7 A kérdező kommentje:
Valamelyik irányba eltolódik az érdeklődés idővel, igaz?
2015. dec. 23. 13:07
2/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Persze, néha tolódhat. Én sokáig csak fiúkkal randiztam, majd miután rájöttem, hogy biszexuális vagyok, inkább nőkkel. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy nem számít. Akit különlegesnek érzek, azzal lesz kapcsolatom.
3/7 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok.
Megértem.
Nekem több ilyen lány ismerősöm is van, ők egyelőre a lányok irányába orientálódtak.
Te bi lány létedre járnál bi sráccal?
2015. dec. 23. 14:28
4/7 A kérdező kommentje:
Más vélemény?:)
2015. dec. 23. 19:52
5/7 anonim válasza:
Én nok iranyaba!Aminint beleszerettem egy nobe ra kellet jonom hogy nem i s erdekelnek a sracok!!
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez a gyakoribb.
Más tapasztalatok?
2015. dec. 24. 10:29
7/7 anonim válasza:
Én régebben inkább a lányok felé orientálódtam, (kiskorom óta tudtam, hogy a fiúkat is meg a lányokat is szeretem) de mostanra egyre jobban úgy vagyok vele, hogy egy rendes fiúra van inkább szükségem. Persze, ha egy különleges lánnyal hoz össze egyszer a sors, akkor mindenképp érdeklődök iránta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!