Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha biszex férfit szeret valaki, akkor el kell fogadni, hogy neki nem lesz elég, amit egy nő adhat?
Itt nem a biszexualitás lehet a hiba. Egy bi férfi ha szerelmes egy nőbe, pont nem érdekli addig, hogy mit adhatna neki egy fiú.
Valami alapból nem lehet rendben a kapcsolatban és ez nem a bi vagy nem bi kérdése...
Igazad van, de az, hogy megcsalja-e valaki a feleségét, vagy nem, az nem biszexualítás kérdése. Az emberi, erkölcsi kérdés. Szerintem az a biszex, aki megcsalja a feleségét, ha full hetero lenne, akkor is megcsalná. Én sem keresgélek férfikalandot, pedig hiányzik, mert szeretem a feleségem, és nekem ő az első.
Azóta megbeszéltük a dolgokat, minden rendben. azt hiszem én nem vettem jól a dolgot.
és amúgy sosem fogtam vissza, mondtam már neki, hogy keresgéljen olyant, akitől mindent megkap...de nem akar, azt mondja. azt hiszem szimplán meg akarta osztani, ez amolyan "bennfentes titok", amit csak mi tudunk. :)
Nem akarok nagyon offenzív lenni, de nem lehet, hogy tényleg nem adsz meg neki mindent, amit szeretne? Szopásnál pl. köpsz vagy nyelsz? Végigcsinálod-e egyáltalán, vagy undorodsz az ondótól?
Nekem nyár óta van egy srác, akinek van barátnője, szeretik, imádják egymást, mégis titokban találkozgatunk a sráccal, mert ahogy írod, van, amit egy nőtől nem tud megkapni, és szüksége van rám. Ezt vagy elfogadod, és együtt élsz a gondolattal, vagy továbbállsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!