Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudsz fogadni párodként egy nálad alacsonyabb férfit?
Viszonylag magas vagyok (172 cm), belehabarodtam egy férfiba, aki valamivel alacsonyabb nálam. Nem sokkal, kb. 5-6 centivel, még is furán érzem magam. Igyekszem elfogadni és ő is elfogadja, hogy kettőnk közül én vagyok a magasabb, de nem voltam még ilyen szituban és kicsit hülyén érzem magam.
Tehát férfiak! Eltudjátok fogadni, ha a párotok valamivel magasabb nálatok?
És nők! Ti el tudjátok fogadni, hogy a párotok alacsonyabb nálatok?
Nálam a férjem 3-4 centivel alacsonyabb. Én is kicsit magasabb vagyok az átlagnál, 177 centi.
Engem sosem zavart maga a tény, csak az, hogy amikor vele vagyok nem húzok nagyon magassarkút (pedig amúgy szeretek), mert azért 10-15 centi különbség már tényleg a vicces kategória. Ehhez jön az, hogy egyes ruhák, szoknyák csak magassarkúval mutatnak igazán szépen. Szóval néha meg kell válogatnom, hogy mit veszek fel, amikor együtt megyünk valahova, és ez néha fárasztó. A hétköznapokon nem, csak ha étterembe, színházba, stb. megyünk.
Nem egy nagy dolog, de ez az egyetlen árnyoldala számomra.
nem mindegy ki a magasabb? vagy ki az idősebb? a lényeg,hogy szeressen és tiszteljen.. jóban rosszban melletted legyen! Azért van ennyi lelkisérült,depis ember többek között a párkapcsolatokban,mert csak a külsőt nézik..
(tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!