Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha biszex férfit szeret valaki, akkor el kell fogadni, hogy neki nem lesz elég, amit egy nő adhat?
Azt kell mondanom, hogy a kérdésben ott van benne a válasz!!!
Én egy 38 éves Biszexuális férfi vagyok!
Van feleségen, családom, és ők nem is sejtik,
hogy én bi vagyok...
Hosszú évekig igyekeztem elnyomni magamban az ilyen irányú érzéseimet, vágyaimat. De addig valahogy nem volt teljes az életem, valami mindig hiányzott...
Így kiegyensúlyozottabb az életem, már amikor van partnerem!, természetesen mindig úgy csinálom, hogy ezzel a feleségemet, illetve a családomat ne hozzam kellemetlen helyzetbe!
Lehet ezt így is...
Szerintem azért mert valaki biszex, nem azt jelenti, hogy megfogja csalni a párját más nem-el. Lehet vágyni fog rá, de attól nem fog megcsalni, ez az embertől függ.
Én mondjuk speciel, főként a nőket szeretem, lehet ezért is nem csalnám meg soha a barátnőm, más lánnyal sem, nemhogy sráccal.
Egy hetero férfinak azért mégis könnyebb megadni, amire esetleg vágyik, mintha biszexuális.
Engem nem tud lesz.pni, én nem tudom megdugni... és egy vibrátor nem ugyan az, mint egy élő emberrel szexelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!