Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha biszex férfit szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha biszex férfit szeret valaki, akkor el kell fogadni, hogy neki nem lesz elég, amit egy nő adhat?

Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 10:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Egy nő adhatja a legtöbbet egy férfinek,akár bisex,akár nem..Ilyen helyzetben vagy?ha gondolod privin beszélgethetünk
2017. aug. 31. 10:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Azt hiszem sosem leszek elég jó. Sosem leszek elég
2017. aug. 31. 10:18
 3/15 anonim ***** válasza:
14%
Nekem etéren negatív tapasztalataim vannak... Többet nem kezdenék biszexszel.
2017. aug. 31. 10:24
 4/15 A kérdező kommentje:
már én is egyre rosszabbul érzem magam. :(
2017. aug. 31. 10:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem próbáljátok meg. Legfeljebb nem ő lesz az "igazi", igazán nincs vesztenivalód. Attól, hogy bi még nem biztos hogy gerinctelen kis görcs is.
2017. aug. 31. 10:43
 6/15 A kérdező kommentje:
nem gerinctelennek tartom, nem gondolok róla rosszat. el tudom fogadni, hogy ki ő. viszont egyre inkább úgyérzem, ahogy telnek a napok, hetek, hónapok...hogy sosem vagyok elég, akár mit is adok.
2017. aug. 31. 10:48
 7/15 anonim ***** válasza:
38%

Azt kell mondanom, hogy a kérdésben ott van benne a válasz!!!

Én egy 38 éves Biszexuális férfi vagyok!

Van feleségen, családom, és ők nem is sejtik,

hogy én bi vagyok...

Hosszú évekig igyekeztem elnyomni magamban az ilyen irányú érzéseimet, vágyaimat. De addig valahogy nem volt teljes az életem, valami mindig hiányzott...

Így kiegyensúlyozottabb az életem, már amikor van partnerem!, természetesen mindig úgy csinálom, hogy ezzel a feleségemet, illetve a családomat ne hozzam kellemetlen helyzetbe!

Lehet ezt így is...

2017. aug. 31. 11:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért mert valaki biszex, nem azt jelenti, hogy megfogja csalni a párját más nem-el. Lehet vágyni fog rá, de attól nem fog megcsalni, ez az embertől függ.

Én mondjuk speciel, főként a nőket szeretem, lehet ezért is nem csalnám meg soha a barátnőm, más lánnyal sem, nemhogy sráccal.

2017. aug. 31. 11:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A biszexualítás nem jelenti azt, hogy az illető megcsalja a szerelmét a saját neméhez tartozó partnerrel. Aki megteszi, az, ha full hetero lenne, akkor is félrelépne.
2017. aug. 31. 12:13
 10/15 A kérdező kommentje:

Egy hetero férfinak azért mégis könnyebb megadni, amire esetleg vágyik, mintha biszexuális.

Engem nem tud lesz.pni, én nem tudom megdugni... és egy vibrátor nem ugyan az, mint egy élő emberrel szexelni!

2017. aug. 31. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!