Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy zárkózott férfit el tudnátok fogadni?
Számomra ez nem megfelelő.
De persze, biztos van, aki ilyesmit keres!
Számomra fontos a nyitottság, én is nyitott vagyok.
Nem tudnám elképzelni, hogy ülünk egy társasággal (legyen az család vagy barátok) és a párom ül mint egy kuka mellettem, esetleg külön figyelmet igényel.
25n
Attól függ. Ha hajlandó programokra járni, vannak saját barátai és nyit az emberek felé csak lassan akkor simán. Én is ilyen vagyok. Ha kizárja az egész világot, és csak elvan magában, az nekem nagyon üres lenne.
24L
Volt ilyen emberrel randim, alig vártam, hogy vége legyen. Nem akartam megbántani azzal, hogy hamar lelépek, akkor már végigcsináltam, de utána tisztáztuk, hogy nem lesz semmi.
Ha miattam van zavarban és azért csendes, az más, de ha általában ilyen, az nem jó. Nem vagyok a másik véglet, de teljesen kuka sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!