Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek, ha nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudom eldönteni magamról, hogy bi vagyok e vagy csak eszközt látok a másikban?

Figyelt kérdés

24 vagyok és eddig csak lányokkal volt dolgom, pasik nem is vonzanak. Vagyis hát de, de csak egy bizonyos részük. Az van, hogy más farkára, vagy maga az aktus bejön, izgat, de csók vagy ölelkezés egy pasival már taszít.

Ez mi lehet? Még nem ismertem be magamnak, hogy bi lennék? Vagy csak szexuális segédeszközt látnék a másikban és ennyi az egész?

Én a másodikra hajlok, mert pl egy bi hármas könnyebben bemernék vállalni, egy lánnyal és egy fiúval, vagy csak kettesben egy nagyon nőies transzival.

2017. aug. 23. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Kérdező!

Ezen az oldalon másnak is ajánlottam a FB biszex csoportjait ismerkedés, beszélgetés céljából. Neked is ajánlom. A FB keresőbe írd be, hogy biszex, kiadja a csoportokat, és kedvedre válogathatsz. Ki tudja, talán szexkapcsolat is összejöhet.

2017. aug. 26. 08:38
 12/13 hosszúhajú ***** válasza:
100%

Szia!

Jesszusom, mikor olvastam a kérdésed hirtelen azt hittem hogy én írtam! Döbbenet! Épp most írtam ki kérdést ugyanezzel a sztorival. "Hosszú évek óta nem tudom eldönteni a nemi irányultságomat. Ki vagyok én?" ezzel a címmel.

válaszolni nem tudok a kérdésedre, hiszen magamat se értem, de egyszerűen írnom kellett neked, mert még sosem találkoztam olyannal aki ugyanebben a bizonytalanságban szenved. :( ha van kedved, válthatnánk pár üzit, hátha valahogy sikerül kideríteni mi van velünk! örülnék! :)

2017. szept. 20. 04:18
 13/13 hosszúhajú ***** válasza:
100%
basszus te fiú vagy????????? nekem a kérdésből nem jött át - na akkor ezt jól benéztem. sztorno - bocsika :(
2017. szept. 20. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!