Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudom eldönteni magamról, hogy bi vagyok e vagy csak eszközt látok a másikban?
24 vagyok és eddig csak lányokkal volt dolgom, pasik nem is vonzanak. Vagyis hát de, de csak egy bizonyos részük. Az van, hogy más farkára, vagy maga az aktus bejön, izgat, de csók vagy ölelkezés egy pasival már taszít.
Ez mi lehet? Még nem ismertem be magamnak, hogy bi lennék? Vagy csak szexuális segédeszközt látnék a másikban és ennyi az egész?
Én a másodikra hajlok, mert pl egy bi hármas könnyebben bemernék vállalni, egy lánnyal és egy fiúval, vagy csak kettesben egy nagyon nőies transzival.
Volt olyan hogy beszélgettem sráccal erről így online, de pl tinderen pasit nem tudnék jobbra húzni mert az valahogy taszít.
De ugye meg közben kellene valakivel összebarátkoznom, hogy ne csak a külső legyen amit ismerek a másikból és akivel lehetne így, az én "béna" módomon megtapasztalni, hogy milyen ez.
De ez borzasztó nehéz, még gondolkodom, hogy legyen majd.
Most komolyan, másoktól várod el, hogy beskatulyázzanak?
Szánj egy kis időt a gondolkodásra. A legfontosabb, légy őszinte magadhoz!
Virág^.^
Nem is az, hogy beskatulyázzanak vagy hasonló, hanem csak jó érzés kiadni a gondolataimat és meghallgattatni, hátha mond valaki olyant ami segít nekem is.
Mert már gondolkodtam rajta sokat és őszintén arra jutottam, hogy vagy nőies transzival vagy hármasban lenne meg a magabiztosságom, hogy megtegyem.
Vagyis most ezt így látom, aztán lehet holnap már másképp gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!