Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van az, hogy egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyik pillanatra arra vágyom, barátnőm legyen, a másikban pedig legszívesebben a férfiakra gondolok? 23F

Figyelt kérdés

Sajnos ez a dolog nem hagy nyugodni, olyan 16 éves korom óta. Arról van szó, hogy nagyon szeretem a lányokat, boldog vagyok, hogy volt már barátnőm, ennek ellenére, gyakran ugyanúgy vágyom férfiak közelségére is.

Erről a dologról már régen, olyan 4 éve is beszélgettem a családommal, apa és anya nagyon jól fogadta, tökéletesen megértették és elfogadták a dolgot, fontos vagyok nekik, szeretnek, támogatnak. Lényegében igen erőteljesen gyanították a dolgot, tehát már előre tudták. Sohasem bántottak engem, szeretnek ugyanúgy és támogatnak.

Pszicholgussal is beszélgettem, ő azt mondta, nincsen semmi gond azzal, hogy vannak biszexuális gondolataim, legyek őszinte a szüleimmel, beszélgessek velük, barátkozzak homoszexuális és biszexuális emberekkel. Ez bizony meg is történt, vannak ilyen ismerőseim és barátaim, akikkel nagyon jókat tudok beszélgetni.

Viszont azt el kell mondanom, hogy csak a pszichológusom, apa és anya tudja, hogy érdekelnek a srácok is, mindenki másnak azt mondom, hogy csakis a lányokat szeretem. Ennek oka az, hogy (1) még én sem tudom 100 százalék biztosan, hogy valóban érdekelnek-e a srácok (2) félek attól, hogy bántani fognak engem a biszexualitásom miatt (3) ha egyszer kitudódik a dolog, onnan már soha többé nincsen visszaút.

Bár azt gyanítom, illetve látom, sokan érzik rajtam, hogy szeretem a srácokat, egyszerűen érzik, látják a dolgot, hiába igyekszem titkolni. BORZALMAS ÉRZÉS, hogy ennyire vívódok a dologgal! Már 2 éve annak, hogy nincs barátnőm, ezen idő alatt simán összejöhettem volna, vagy legalább udvarolhattam volna srácnak, de félek.

Mondjuk úgy, hogy most "Megakadt a dolog." nálam, nincs előrelépés. Apu és anya tudja, megértik, elfogadják, szeretnek engem, már én is kezdem lassan elfogadni, vannak biszexuális és homoszexuális barátaim, de a következő lépés, hogy udvarlok egy srácnak, egyszerűen nem megy nekem. Márpedig megvisel a magány, a romantika hiánya, főleg, hogy MOST vagyok fiatal, örökké nem leszek az. Boldognak kellene lennem egy srác mellett!

És mégis! Gyakran inkább arra vágyom, újra barátnőm legyen, mint volt a múltban, egyik pillanatban a hölgyek gyengédségére vágyom, a másikban pedig egy srácra. Nem értem ezt és FÁJ!

Mitévő legyek? Össze vagyok zavarodva, nehéz átélnem mindenzt, nem jó érzés egyedül és boldog szeretnék lenni egy kapcsolatban.

2016. nov. 3. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj próbáld ki
2016. nov. 3. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Te kipróbáltad már sráccal? Nem lehet az, hogy könnyebben megszerezhetőnek gondolod a fiúkat és csak durván szeretethiányod van, ezért minden mindegy alapon már erre gondolsz? Szerencsés vagy, hogy így állnak hozzád a szüleid, de ha ellenérzés van benned, hogy egyáltalán felvállald a dolgokat, szerintem nem lennél boldog fiúval se. 23F
2016. nov. 4. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:

21:33

Szerintem minden, amit mondtál, igaz rám. :( :( És nem, nem voltam még sráccal. És én is azt érzem, hogy a dolog lényege az, hogy nagyon erősen szeretethiányom van.

2016. nov. 5. 07:31
 4/5 anonim ***** válasza:
98%
#2-es vagyok. Szerintem az, hogy ennyire elfojtod az érzéseidet egyre lejjebb csúszol hangulatilag. Ne legyél ennyire "korlátolt", sodródj az árral. Próbáld ki fiúval, ha ennyire vágysz rá, és csak utána tudod mérlegelni, hogy melyik tetszik jobban.
2016. nov. 5. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki fiúval is a szexet! Utána ráérsz gondolkodni, hogy melyik nemmel tudnál boldog párkapcsolatot kialakítani.
2016. nov. 6. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!