Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Lányok, valaki beszélgetne velem erről egy kicsit? Lassan 5 éve élek szexuális életet, mind végig csak férfi partnereim voltak. Jó velük a szex. De tudat alatt, mindig is meleg párti voltam. Sőt, sok meleg barátom van. És sok ezzel foglalkozó filmet is nézek. De most gondoltam bele milyen lenne egy lánnyal. Vagy a melegség azért van, mert az ellenkező nemet nem kívánja? Tudom, hogy a biszex témába kellene írnom, de engem csak az azonos nemű kérdés érdekel most.
Kérlek írjatok nekem.
Köszönöm
25L
2017. júl. 18. 22:18
1/2 anonim válasza:
Attól hogy érdeklődsz iránta meg nem vagy leszbikus vagy biszex.. Akkor minosulsz annak ha voltal lánnyal és élvezted is tetszett is a dolog.. Legalábbis én így gondolom..nekem jelenleg van párom de én is ki akarom próbálni kettesben egy lánnyal nagyon régóta hajt a kíváncsiság hogy milyen lehet 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!