Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol helyeznétek el magatokat a Kinsey-skálán?
Figyelt kérdés
kort és nemet is írjatok2017. júl. 16. 08:13
24/31 anonim válasza:
Most töltöttem ki.
Kinsey érték: 2. Alapvetően heteroszexuális, minimális homoszexuális éllel.
Nő vagyok.. és nagyon nagyon megingathatatlanul heteró ! :))
25/31 anonim válasza:
egy kalkulátor szerint 4 es vagyok XD
27/31 anonim válasza:
Off: Itt a hombárok pontoznak? Csak, mert minél kisebb a szám, annál kevésbé hasznos a válasz. Pl, az első válaszoló jól le lett pontozva, mert normális, aki meg 2-6 az meg hasznos :D :D Mi van ezen az oldalon? o.O :D :D
29/31 anonim válasza:
kedves 27-es, elenyészően ritka a szélsőséges eset. biztos van, bár ha mélyebbre kutakodunk, azoknál is ki szokott derülni h kamaszkorban, kollégiumban stb itt-ott akadt valami.
úgyhogy nem fekete-fehér a világ, igazából ez a 6 fokozat is nagyon kevés ahhoz h a realitást adja vissza.
30/31 anonim válasza:
#29 Arra gondoltam, hogy aki írja, hogy nem teljesen hetero, az le van pontozva, aki az ellenkezőjét, az meg fel van pontozva. Anonim oldalon mindenki azt ír amit akar, szerintem a válaszolók fele nem ír igazat. #27 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!