Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok, nem fura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok, nem fura nektek hogy egyik nap ti dugtok egy lányt, a másik nap titeket dugnak mondjuk? Nem érzitek tőle magatokat ti is lánynak?

Figyelt kérdés

Az én fejemben annyira az él, hogy a férfi a behatoló, a nő a befogadó. Úgy érzem vannak biszex hajlamaim és lehet egyszer kipróbálnám a szexet sráccal, de dugásban nem tudom elképzelni hogy engem dugjanak meg. Az olyan lealacsonyítónak tűnik.

Börtönben az elítéltek közt is azt még nem is nézném annyira hominak, aki másokat dug meg, de aki hagyja hogy dugják, azt sokkal inkább.

De annyira az jár a fejemben, hogy férfi tényleg hagyja hogy bármit a seggébe dugjanak? Nem bántásból, csak nekem ez annyira elképzelhetetlen.

Meséljetek már légyszi hogy ez nálatok hogy működik, mert szeretném megérteni

2017. márc. 17. 16:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem fura egyáltalán, nők és srácok, jöhet mind :D

Bár általában én dugom a srácokat, csak néha vagyok passzív.

Bár Srácokkal ritkán, inkább csajok :)

2017. márc. 17. 16:26
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. márc. 17. 16:27
 3/20 A kérdező kommentje:

Aki dugásban aktív azt megértem, mert én is az lennék, azt tudnám elképzelni. (Mondjuk szopni szerintem én is szopnék)

Csak tényleg erre az érzés- és gondolatvilágra vagyok kíváncsi ezzel kapcsolatban, hogy milyen egy biszex srácnak, aki nem csak aktív. Mi jár a fejében, vagy ő hogy éli meg?

2017. márc. 17. 16:30
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Írj rám és mesélek.
2017. márc. 17. 16:31
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Nekem egyáltalán nem fura. Imádom ha nőket dugok, de azt is ha engem dugnak meg egy jó naggyal. :)

30/f/bi

2017. márc. 17. 16:43
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Akkor ilyen logika alapján a nőket is lealacsonyítod.
2017. márc. 17. 17:24
 7/20 A kérdező kommentje:

6:

De a nőknek nincs választása. Nekik nincs farkuk, amivel be tudnak hatolni. Ők biológiailag olyanok, hogy beléjük hatolni lehet. Egy férfi viszont választhat, hogy belé hatolnak-e vagy ő hatol másba.

2017. márc. 17. 18:21
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem próbáltam, de tervezem kipróbálni a passzív szerepet (bár még nem találtam senkit, aki szintén tapasztalatlan). És azért is, hogy kicsit lánynak érezhessem magam.

27 F

2017. márc. 17. 19:24
 9/20 anonim ***** válasza:
85%

7. Miért ne lenne? A nőknek sem kötelező.

Ha pedig egy férfi élvezi, hogy beléhatolnak, az mennyivel másabb?

A te gondolkodásmódodra lennék kíváncsi inkább. Mármint miért látod így? Ez nem olyan dolog, amit el muszáj viselni, hiszen elvileg azért csinálják, mert élvezik.

Akkor mi benne a lealacsonyító?

De a magyarázatod első részéből is az érződik, hogy lenézed a nőket, mert ha egy férfi "lánynak" érzi magát, az kb. szégyen. Akkor a nő is így érezze, hogy nő? Tényleg nem értem a logikád.

Egyébként ettől még nem kell szeretned, hogy dolgokat a seggedbe dugjanak, de pl. sok hetero pasi is élvezi, hogy egy nő pl. ujjazza orál közben, stb.

Végülis egy erogén zóna.

2017. márc. 17. 19:48
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

9-es.

Jól összefoglaltad.

A kérdésedben megbújik egy csipetnyi homofóbia, vagy idegenkedés az anális szextől. A kettő szerintem összefügg.

Ráadásul senki nem lesz lány, sem érzi magát lánynak, mert ráébredt arra, hogy análisan tudja a prosztatáját ingerelni, amitől még nagyobb az orgazmusa.

2017. márc. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!