Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Érdekelne milyen élményetek volt már másik lánnyal, és hogy éreztétek magatokat, meg, hogy merre találhatnék olyan lányt aki előtt nem kell szégyellnem, hogy vonzódok lányokhoz? 20/L
Nehéz ügy.Ismerősök,ismerősök ismerősei között keresgélnék.Az erre kitalált oldalakat sem merem ajánlani mert sok csávó lánynak kiadva magát van fent.
Élőben eredményesebb lehet a keresés.
Mellesleg mi is kerestünk lányt harmadiknak...de nem jártunk sikerrel.
18l
25f
Én is csókolóztam már két lánnyal (barátnőim voltak, a másodikkal többször is megtörtént), illetve tusoltam együtt lányokkal (egyszer egy barátnőmmel, másodszor két mások barátnőmmel hármasban). Nyilván bennük is lehet valamennyi kíváncsiság, de ezek nem történtek volna meg, ha tudják rólam, hogy bi vagyok.
Átérzem nagyjából, hogy milyen helyzetben vagy, nekem is 2 éve van párom, ő fenntartásokkal kezeli, hogy vonzanak a lányok, de nincs baja vele.
Összefoglalva: segíteni nem tudok, mert ugyanúgy állok nagyjából, ahogyan te, mem is véletlen, hogy nincs túl sok lány barátom, viszont legalább tudod, hogy nem vagy egyedül. :Dddd
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!