Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok, nem fura nektek hogy egyik nap ti dugtok egy lányt, a másik nap titeket dugnak mondjuk? Nem érzitek tőle magatokat ti is lánynak?
Az én fejemben annyira az él, hogy a férfi a behatoló, a nő a befogadó. Úgy érzem vannak biszex hajlamaim és lehet egyszer kipróbálnám a szexet sráccal, de dugásban nem tudom elképzelni hogy engem dugjanak meg. Az olyan lealacsonyítónak tűnik.
Börtönben az elítéltek közt is azt még nem is nézném annyira hominak, aki másokat dug meg, de aki hagyja hogy dugják, azt sokkal inkább.
De annyira az jár a fejemben, hogy férfi tényleg hagyja hogy bármit a seggébe dugjanak? Nem bántásból, csak nekem ez annyira elképzelhetetlen.
Meséljetek már légyszi hogy ez nálatok hogy működik, mert szeretném megérteni
Csatlakozom, én sem igazán értem a problémádat. Úgy érzed, megalázod a női partneredet azzal, ha belé dugod a farkad? Ettől ő kevesebb lesz a szemedben?
Még ha "lánynak" is érezné magát a passzív fél a férfiak közötti szexben, az miért lenne baj? Nőnek lenni talán valamiféle alantas dolog?
Én bi passzív pasi vagyok.
Ezek szerint élvezem ha "lealacsonyító" helyzetbe kerülök. :)
Bár inkább szopni szeretek, de amikor dugnak ugyanazt érzem: ki akarom elégíteni a másikat, örömet szerezni neki. Ha kell azzal, hogy megdug, ha kell akkor meg "térdelek" neki.
Akár "lánynak" is szeretem érezni magam (szeretem nőiben csinálni).
Szóval engem kifejezetten izgat ha "lealacsonyító" helyzetbe kerülök :)
Hetero vagyok, és ezúton jelezném, hogy semmi szégyellni való nincs ebben: a hetero pasik között elég sok van, aki élvezi az anális szexet úgy is, ha a nő az aktív, pl az ujjával.
Tehát még ha a saját Viktori Anus-áról van szó, ha adott esetben szégyenlős, akár akkor is. :)
nagyon jó a kérdés, de ahopgy láto, igazn választ senki s etudott ráadni :)
eláérulom a helyzetet: nincs olyan h biszex. annak mondja magát mert az kellemesebb a környezetében. ennyi. aztán csajt tudod mikor lát? esetleg képen ... hány ilyet ismerek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!