Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annuska23 kérdése:
Lányok! Ti milyen tárgyakkal elégítitek ki magatokat?
Figyelt kérdés
Másik kérdésem az lenne, hogy ha otthon vannak a szülők, esetleg a hugod, akkor hol csináljam? Otthon még nem csináltam, csak ha teljesen üres volt a lakás. De erre nem tudok mindig várni, ugyanis ritka helyzet ha senki sincs otthon.2016. dec. 20. 22:19
1/10 anonim válasza:
A tételeimmel, jó vastagok.
.
.
.
(Valójában szövegkiemelőt használok, nagyon adja)
2/10 anonim válasza:
matekkal fizikával és kémiával nagyon feltudnak izgatni:))
3/10 anonim válasza:
csináld éjszaka amikor alszanak menny késő este fürödni nemfog feltünni nekik :D
4/10 October15 válasza:
1.: Oh akkor az egyetemet nagyon fogod élvezni.. XD Nincs is jobb mikor keményen megszpat a tanár a ZH-n.
Kérdező: Jó tanács: Minden sörnyitó, amiből levest lehet főzni abból pálinkát is, minden vibrátor ha elég bátor vagy hozzá. :D
24F
5/10 anonim válasza:
Hát igen, a kelleténél többet élvezem.
(1. voltam)
6/10 anonim válasza:
Főleg vibri, de ha nincs megteszi az uborka vagy egy banán.pl. takaró alatt csináld.
7/10 anonim válasza:
1.: Tudom ajánlani a focus fax copy szövegkiemelőt, rózsaszín árnyalatban, de a kupakot mindenképp vedd le. xD
8/10 anonim válasza:
7. Köszönöm, mindenképpen kipróbálom. Remélem sokáig bírják majd.
9/10 anonim válasza:
Hát kiszáradni így tuti nem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!