Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol helyeznétek el magatokat a Kinsey-skálán?
Figyelt kérdés
kor és nemet is írjatok :)2017. jún. 5. 14:58
3/20 anonim válasza:
18f
Heteró vagyok, más tapasztalatom nincs és nem is vágyom rá egyelőre, de ha felmerülne bennem nem hiszem, hogy bármi gátlásom lenne egy sráccal...
Vagyis... Nem kúrnám meg, meg azt se hagynám, hogy ő engem, de azért egy oda-vissza orált el tudok képzelni. De azt is csak óvatosan, mert mondom én nem ápoltam még le senkit és nem biztos, hogy az az én torkomnak való (már ha felizgulnék egyáltalán ott és abban a helyzetben)
7/20 anonim válasza:
1, ha lenne állandó partnerem, akkor 2...
36/f.
9/20 anonim válasza:
3 vagy 4, majd eldől, ha elég tapasztalatom lesz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!