Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk aki párkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk aki párkapcsolatban éltek. Így léptetek félre?

Figyelt kérdés
Akik heteró kapcsolatban vannak, de úgy érzik hogy fiúval is kipróbálnák, vagy már meg is tették, ti szoktatok titokban fiúval is összejárni, vagy ha lehetőség adódna megtennétek?

2017. júl. 14. 22:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Hetero párkapcsolatban élek. Nem keresem a lehetőségét, hogy férfivel szexeljek. Azért, ha adódna egy kósza kaland lehetősége, nem utasítanám el. Előfordult már, és jó volt.

A kósza kaland persze nem azt jelenti, hogy egy numeráért átutazok az országon. Kizárólag a lakóhelyemen, vagy annak közelében lehet róla szó

2017. júl. 15. 07:22
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem, csak olyan szokott lenni, de az elég gyakran, hogy beveszünk egy fiút, szerencsére barátnőm benne van az ilyen dolgokban. Nem tudnám a háta mögött megcsalni, mert nagyon szeretem és így nem is igénylem.
2017. júl. 15. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Hát nekem régi álmom egy srác, akivel titokban lehetne akár heti többször is...
2017. júl. 15. 23:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Biszexként bizonyos időközönként ki kell élni a piszkos vágyainkat a saját nemünkkel ... Minél hoszabb a kapcsolat annél erősebb a késztetés. Persze senkit sem csalnék meg, de egy pár év monogám kapcsolat után ha lehetőségem lenne rá, nem biztos, hogy türtőztetni tudnám magamat.
2017. júl. 16. 00:09
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Hetero jól működő kapcsolatom ellenére engem is izgat a dolog.
2017. júl. 16. 18:55
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Én is nagyon jól működő kapcsolatba vagyok de simán kipróbálnám milyen valakit leszopni
2017. júl. 16. 19:45
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Párkapcsolatban élek, igen, időnként titokban összejön egy-egy alkalmi numera srácokkal.
2017. aug. 16. 14:05
 18/21 anonim ***** válasza:
83%
én kapcsolatban vagyok de kipróbálnám :) 21/f
2017. aug. 16. 17:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
tini vagyok ha egy nő jelentkező lenne aki nézi szívesen megtenném :)
2017. aug. 17. 00:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nős vagyok de szoktam pasizni. Ott a női szerepet kedvelem nagyon más egy pasival a szex. Próbáld ki.
2018. júl. 31. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!