Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero párkapcsolatban élő biszexek, mit kezdetek a saját nemetek iránt érzett vágyaitokkal?
#3 Azt megkérdezhettem, hogy van-e nemi megkötés nyitottságban? - mert szokott lenni. És ha megkérdezhetem: Akkor megkérdezem, hogy van ilyen nálatok?
Mert van ahol csak lánnyal (heteroknál) vagy biszexeknél lánynak, van ahol csak saját nemmel, például.
Én sem tudom elképzelni, hogy a párom, más pasival is 'lefeküdjön', de a biszex lányok vonzanak viszont. Igaz most egy lány csábította el a párom. :( Bár én szakítottam. - hosszú, és bonyolultabb ügy, amúgy ennél. -ami meg nem vág ide szorosan. (Röviden: Más betervezett élet utak is bejátszottak. ...)
#3-as vagyok.
Igen van ilyen megkötés. Csak saját nemre szól a nyitott dolog. De igazából sosem beszéljük meg,ha éppen valamelyikünknek van valaki. Mert bár ő kíváncsi lenne a részletekre,én annyira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!