Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez jelentheti, hogy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti, hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem, hogy a fiúk sexybbek, mint a lányok, viszont van amikor nagyon bejön nekem egy nő, jól néz ki, kedvesnek tűnik. Amikor egyik fiú osztálytársammal beszélek, sokszor elképzelem, hogy együtt vagyunk az ágyban. Nemrég azt álmodtam, hogy egy híresség (jelen esetben Selena Gomez) eljött hozzánk, és hozta a (valóságban nem létező ) öccsét . Sajnos a fiú arcára nem emlékszem, de ruháztára igen. Nagyon cuki volt😍😍😍! Viszont szerelmes vagyok egy lányba is, aki nagyon szép. Mit gondoltok? Egyébként a fiúról szóló leírást szívesen megosztom veletek!
2017. júl. 6. 12:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként fiú vagyok
2017. júl. 6. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha szerinted a fiúk szexibbek, mint a lányok, akkor minimum.:)
2017. júl. 6. 12:32
 3/8 kovpet ***** válasza:
100%
Valószínűleg. De gondolom, fiatal vagy még, tehát van időd, hogy rájöjj :)
2017. júl. 6. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Valószínű, hogy biszex vagy, bár nem írtál arról, hogy volt-e már szexuális kapcsolatod akármelyik nem képviselőjével.
2017. júl. 7. 00:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem szexeltem még, túl fiatal vagyok hozzá
2017. júl. 7. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2017. júl. 7. 21:14
 7/8 kovpet ***** válasza:
100%
Egy tini cukiság <3
2017. júl. 7. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem az vagy, de nem baj én is hasonló cipőben járok ;)
2017. júl. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!