Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulye kerdes, De ez jelentheti, hogy biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Tobb eve van parom (ferfi) en mielott megiamertem es azota Se nezegettem soha a ferfiakat es aemmien erzelmet bem valt ki belolem egy izmos ferfi test vagy barmi Hasonlo. Ilyen szempontbol csak a paromhoz vonzodom.
Viszont minel inkabb nem nezem a ferfiakat annal jobban stirolom a lanyokat mindig szebb latvany volt szamomra egy csinos no mint egy pasi.
Lehetseges,hogy azery van mert biszex vagyok vagy csak mert regen mindig en jatszottam a pasit ha hazassagosat vagy hasonlot jatszottunk a baratnoimmel? Nem dicsekveskent De szerintem jobban tudok csajokat szediteni mint fiukat
18/L
2015. aug. 20. 01:07
1/5 anonim válasza:
A fogalmazásod miatt nem egyszerű megérteni mit szeretnél, de ha mindkét nemhez szexuálisan vonzódsz akkor biszex vagy. Ha csak a lányokhoz, akkor leszbikus.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a lenyeg hogy szexualisan eddig csak a baratomhoz vonzodtam, nem akartam lannyal csinalni. Viszont bokolni, nezegetni meg "udvarolni" a lanyoknak tudok.
2015. aug. 20. 01:16
3/5 anonim válasza:
van benned egy kevés bi hajlam az biztos.
4/5 anonim válasza:
Én ugyanilyen vagyok,csak pasiban,ha gondolod dumálhatnánk róla részletesebben.
21/F
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom De nem szukseges csak kivancsi voltam :)
2015. aug. 24. 02:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!